Дали защото навлезе във водите на попфолка или пък защото

...
Дали защото навлезе във водите на попфолка или пък защото
Коментари Харесай

Грозно! Тита псува като каруцарка

Дали тъй като навлезе във водите на попфолка или пък тъй като колегата й в живота е ММА войник, Тита закупи едно друго измерение, що се отнася до държанието й на сцената, а и евентуално в живота й е по този начин. За това приказва псувнята й по време на нейно присъединяване в попфолк клуб.

"Еби му майката! ", провиква се по микрофона Тита по време на осъществяването си на дуетната й ария с Джена "Да си траят ". Не излиза наяве каква е повода за експлоадирането й и то по микрофона, само че се допуска, че тя е изнервена от озвучаването, тъй като с помощта на него лъсна и истината за подправеното й пеене.

Reply to @georgimariev

"Когато сама знаеш, че не можеш да пееш този род и псуваш ", резнаха я фенове на жанра в клипче, което се появи в Тик Ток. "Тя не можеше ли да пее преди? ", пишат още почитателите. Други се майтапят, че Преслава би трябвало да дава уроци по пеене на младата си колежка. Във видеото и самата Тита е достигнала до това умозаключение, откакто прави опити да пее в стила на добричлийката.

Припомняме ви, че още когато стана ясно, че Тита прави изострен завой към чалгата, публиката й беше извънредно разочарована от решението. "Не ти отива да пееш чалга ", "Тита, този род не е за теб ", "Тита ли е или Джорджано? " - това са част от мненията, които се четат във връзка прехвърлянето й.

С кого пее Преслава?

Появи се и още едно видео, което стартира с осъществяване на Преслава и се добавя с това на Тита, която също пее "Водка с отеха ". Целта е да се покаже, че гения на "Х Фактор " не просто имитира звездата на Пайнер, само че и че й пее песните. Т.е. всичко е напълно публично.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР