Дали ще прави партия - президентът Румен Радев най-накрая внесе

...
Дали ще прави партия - президентът Румен Радев най-накрая внесе
Коментари Харесай

Румен Радев каза дали ще прави партия

Дали ще прави партия - президентът Румен Радев най-сетне внесе светлина по този въпрос, който интересува доста хора в България.

В предаването "Панорама " по Българска национална телевизия той за първи път не бе толкоз сбит.

"Моята партия е партията на всички честни български жители ", съобщи първоначално той, само че въпреки всичко позволи, че това не е изключено и в последна сметка може към този момент и да работи за свои, политически проекти или най-малко да се интересува от тях.

На съответния въпрос, дали ще прави партия, Радев загатна, че може да направи партия зависи от времето и други фактори.

"Ако се наложи да сътворявам партия, вие първи ще разберете. Зависи от събитията. Много са факторите. Отдавна съм декларирал, че поддържам всяка една партия, която слага България и българския народ преди всичко ", сподели той.

Той разяснява и различен, изключително наболял сега въпрос - този за връзките със Северна Македония.

България би трябвало да отстоява своята еднаквост. Вижте по какъв начин го направи Гърция, сподели още той.

Причината да се разделя с господин Методиев не е празненството на Българска социалистическа партия. Българските социалисти са хората, които издигнаха кандидатурата ми за президент, за което съм им благодарен, аз не съм се отклонил, а и те също не престават да ме поддържат.

Българските социалисти осъзнават тези интриги и няма да им се подадат.
"Последно пожелах на Корнелия Нинова бързо възобновяване, когато беше в болничното заведение. Освобождаването на господин Методиев е резултат от общата ми оценка за неговата работа. Промяната в България няма да е допустима без стотиците хиляди хора вляво. И мисля, че те го знаят това ", показа президентът.

Той бе запитан и за стиснатия пестник. Радев отговори, че не е единственият президент, който го прави и се съпостави с президента Доналд Тръмп.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР