Дългосрочните ефекти от Brexit могат да имат по-голямо въздействие върху

...
Дългосрочните ефекти от Brexit могат да имат по-голямо въздействие върху
Коментари Харесай

Brexit е по-опасен за Великобритания от коронавируса

Дългосрочните резултати от Brexit могат да имат по-голямо влияние върху фирмите във Англия, в сравнение с коронавирусната пандемия, съобщи Майкъл Сондърс от Английската централна банка.

" Бизнесът ще се отърси от резултата на Covid-19, защото този резултат е краткотраен, само че дълготрайните въздействия от Brexit могат да бъдат по-трайни ", уточни Сондърс в изявление за уеб страницата TheBusinessDesk.com.

По-рано тази седмица шефът на централната банка Андрю Бейли предизвести, че Brexit без договорка ще аргументи дълготрайни вреди на английската стопанска система за разлика от коронавирусната пандемия и това влияние може да се усети в продължение на десетилетия.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
От 1 януари 2021 година, българските жители ще могат да влизат...

Коментарите на централните банкери идват в миг, когато Англия и Европейският съюз не престават да договарят за комерсиално съглашение преди приключването на преходния интервал за Brexit на 31-ви декември.

В изявлението си Майкъл Сондърс отбелязва, че. " Не си коства да се притеснявате прекалено много за рецесията сега. Имахме огромно икономическо възобновяване през третото тримесечие, като ще има спад през четвъртото тримесечие, само че ние предвиждаме стесняване на Брутният вътрешен продукт с към 2% ", споделя висшият банкер.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР