Дългоочакваното завръщане на Доминик Тийм на започващия днес турнир на

...
Дългоочакваното завръщане на Доминик Тийм на започващия днес турнир на
Коментари Харесай

Доминик Тийм се оттегли от турнира в Кордоба


Дългоочакваното завръщане на Доминик Тийм на започващия през днешния ден шампионат на клей в Кордоба няма да се състои. Австриецът бе подложен под №2 в главната скица, само че е решил да се отдръпна от конкуренцията поради болежка в кокалчетата на дясната си ръка.

Новината сигурно е разочароваща за почитателите на австриеца, само че и не е по никакъв начин изненадваща. Преди няколко дни първенецът на US Open за 2020 година остана на подготвителния корт едвам пет минути, преди да му се наложи да прекъсне заниманието си поради болежка в китката.

Тийм не е играл от края на юни, когато контузи китката си по време на мача против Адриан Манарино на ATP 250 шампионата в Майорка. Заради тази контузия той пропусна Уимбълдън и Олимпийските игри, само че се надяваше да се завърне в игра за US Open. Възстановяването му обаче лиши доста повече време от в началото плануваното и той разгласи края на сезона си още през август.

Следващите шампионати, за които Тийм е подал поръчка, са ATP 500 в Рио де Жанейро (14-20 февруари) и ATP 250 в Сантяго (21-27 февруари).
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР