Дългоочакваният финал на Survivor: Скритият идол“ е близо и събитията

...
Дългоочакваният финал на Survivor: Скритият идол“ е близо и събитията
Коментари Харесай

Катарзис и прошка в Сървайвър преди финала

Дългоочакваният край на „ Survivor: Скритият кумир “ е близо и събитията в рисковото риалити се развиват с стремглава скорост. Играта към този момент е изцяло непредвидима: застрашените от изпъждане съумяха да се спасят, а уверените в триумфа си напуснаха конкуренцията за 150 000 лв..  

Лъчезарната спринтьорка Карин Околие освен се измъкна на косъм от отпадане, а и стана първият финалист в предаването. Оттук нататък ориста й е в ръцете на журито, което ще гласоподава за спечелилия на 27 април. За разлика от лекоатлетката, двама мъже, които се гордееха с отличната си физическа подготовка, не съумяха да създадат още една крачка към успеха и отпаднаха малко преди развръзката.

В последния конфликт сред изгнаниците на Острова на изкуплението учителят по физическо Денис Христофоров беше съкрушен от софтуерния инженер Ганка Статева, а загубата му коства мястото в предаването. Двамата противници трябваше да стъпят върху високи пилони, стърчащи във водата и на всеки пет минути да махат един от преносимите детайли на основата, до момента в който най-после не останат върху тясна, неподвижна част. В това тестване Денис пръв загуби равновесие, падна във водата и се раздели с фантазията си да получи купата „ Последният поцелял “. „ В „ Сървайвър “ беше хем занимателно, хем мъчно, пробата за тялото и душeвността е огромен. Надявам се да употребявам това прекарване като трамплин в живота “, сподели той, преди да се причисли към журито. 

Ганка, за която това е трета победа на Острова на изкуплението, се завърна по-самоуверена от всеки път в племето „ Мапурондо “, с цел да се състезава в игрите за директна елиминация и да се бори за място във финалната тройка. Първото тестване изпъна до краен лимит нервите на участниците - те трябваше да намерят центъра си на равновесие върху нестабилна дъска и, до момента в който балансират с крайници, да построят кула от кубчета. Карин сподели цялостно превъзходство, оправи се по-бързо от всички и получи огърлицата на първи финалист в „ Survivor: Скритият кумир “. „ Адреналинът, който изпитах през днешния ден, е неизразим, усещам се необикновено щастлива “, съобщи тя.

Фитнес треньорът Иван Георгиев остана финален в надпреварата за баланс, отпадна от предаването и също се причисли към журито. „ Влязох в „ Survivor “ с „ огромна кошница “ и убеденост, че ще съм любимец. Е, не съм най-хубавият във всичко, това е урок за мен. Предаването беше едно учебно заведение. Показа ми, че егото ми е прекомерно огромно и  трябва да имам повече самообладание. Занапред ще пребивавам по-добре и по-смирено “, безапелационен беше той.

След отпадането на Иван напрежението в рисковото риалити се повиши фрапантно. За оставащите две места във финалната тройка ще се борят софтуерният инженер Ганка Статева, режисьорът Зоран Петровски, офталмологът Борислава Върбанова и студентката Анелия Щерева. В последните си дни измежду екзотичната природа на Филипините те съумяха да смъкват картите, бяха изцяло откровени един с различен, простиха се с доста илюзии и претърпяха катарзис. „ Победата е вътре във вас. Никой няма да ви я даде, би трябвало да си я вземете сами. Стигнахте своя лимит, в този момент е значимо да преминете оттатък “, насърчи ги водещият Владимир Карамазов преди идния, решителен стадий от надпреварата. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР