Дългогодишният шеф на Чистота“ и бивш кмет на район Източен“

...
Дългогодишният шеф на Чистота“ и бивш кмет на район Източен“
Коментари Харесай

Костадин Димитров поверява на Иван Стоянов зам.-кметското място по екологията в Пловдив

Дългогодишният началник на „ Чистота “ и някогашен кмет на регион „ Източен “ в Пловдив Иван Стоянов поема един от най-отговорните ресори в общината. На него градоначалникът Костадин Димитров поверява екологията, която включва почистването на града и ограниченията за атмосферния въздух. В предходния мандат към този сектор вървеше и опазването на здравето.
Изборът на Димитров за Иван Стоянов не е инцидентен, защото той има нужното обучение и експертиза. Завършил е биология в Пловдивския университет и има подготовка в региона на екологията.
„ Той е индивидът, който може да почисти града “, е бил претекстът на кмета. Когато Стоянов беше началник на „ Чистота “ градът беше доста по-хигиенизиран, а метачките се оплакваха, че не ги оставя на мира.
Очаква се той да върне в общината Василка Чопкова, която беше началник на дирекция „ Екология “, а по-късно оглави Басейнова дирекция и най-после отиде в екипа му в регион „ Източен “. Тя е индивидът, който е наясно както с депонирането, по този начин и с преработката на отпадъците.
Според общинари с този екип комуналните компании, които дават отговор за чистотата в Пловдив, ще се схванат на какво се споделя същинска работа.
Чистотата е един от целите на Костадин Димитров, а в последните години градът не наподобява по никакъв начин добре в тази сфера.
Това е третият назначен зам.-кмет, чака се заповед и за Женя Петкова, която да поеме финансите в общината. Тя минаваше за дясната ръка на Костадин Димитров в регион „ Тракия “. За нея споделят, че е проведен и спретнат човек и работи доста.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР