Дългогодишният експерт ще отговаря за съдържанието и редакторския екип на

...
Дългогодишният експерт ще отговаря за съдържанието и редакторския екип на
Коментари Харесай

Миряна Георгиева става Head of Content в комуникационна агенция d:istinkt

Дългогодишният специалист ще дава отговор за наличието и редакторския екип на организацията
Комуникационна организация d:istinkt разгласи ново попълнение в екипа си – Миряна Георгиева поема ролята на Head of Content от началото на годината. Експертът с дълготраен опит ще ръководи активността на редакторския екип и ще дава отговор за успеваемостта на наличието, което организацията основава за своите клиенти.

„ d:istinkt продължава да пораства и да се развива. Нашите клиенти ни се доверяват за от ден на ден и по-мащабни планове, по тази причина и надграждаме екипа. Целта ни е освен да оправдаем растящото доверие, само че и да продължим да подвигаме летвата за качество на услугите в сектора. Миряна към този момент прибавя стойност за стратегическото обмисляне и креативните решения на акциите, върху които работим, и се веселя, че става част от нашия потвърден екип. “ Така Боян Иванович, изпълнителен шеф на d:istinkt, разяснява назначението.
-->
Миряна Георгиева е специалист по бранд връзка и връзки с обществеността с над 10-годишен опит в бранша, в това число за създаване на марки, ръководство на репутацията и спешна връзка на необятен набор от локални и интернационалните компании и организации. Опитът й включва позиции в компании като bTV, където Миряна е била бранд управител и PR на новинарската редакция, „ Фондация за обществена смяна и включване “ и „ Театър София “. В практиката си тя е работила и за одобряване на марки като Samsung, Indian Motorcycle, NIDO, Forno Cipollini и други

„ Вълнувам се да се причисля към подобен мощен екип и имам вяра, че ще оправдая високите упования. В турбулентни времена фирмите имат потребност от потвърдена, само че и гъвкава организация, с която дружно да намират новаторски способи да се отличат, да усилят цената, която основават, и да усъвършенстват бизнес резултатите си. Именно върху тези аспекти ще се фокусираме през тази година “, сподели Миряна Георгиева, Head of Content, d:istinkt. 

d:istinkt бе отличена с наградата „ Агенция на годината “ от Българската асоциация на PR организациите в състезанието BAPRA Bright Awards 2022, откакто приключи стратегическото си преструктуриране, почнало през 2018 година. Агенцията продължава да регистрира постоянен растеж в приходите си, като единствено за последната финансова година той е 73% по отношение на 2021 година В портфолиото й са клиенти като Yettel, Лидл България, „ Каменица “, издателство Клет България с марките „ Анубис “, „ Булвест-2000 “ и iZZI, CETIN България, Европейски парламент, Европейска комисия, Speedy и други d:istinkt предлага информационни услуги в региона на стратегическото консултиране, дизайн и криейтив, ръководство на рецесии, медия обмисляне и пазаруване, ръководство на репутацията в обществените медии и инфлуенсър партньорства, създаване на работодателска марка (employer branding) и връзки с обществеността.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР