Дългите крака и късите поли на Натали Трифонова не са

...
Дългите крака и късите поли на Натали Трифонова не са
Коментари Харесай

Намери си майстора! Натали Трифонова е бясна, скромна репортерка я детронира

Дългите крайници и късите поли на Натали Трифонова не са поръчител, че мястото й няма да бъде заето от друга хубавица, която може да се похвали със същото. Никой не подозираше, че Натали Трифонова може да си откри майстора в лицето на скромна кореспондентка, която да я измести.
В момента тя е водеща по заменяне на „ Тази събота и неделя “, само че от есента ще пусне авторско предаване, което ще измести светското „ Култ “ от програмата на медията, написа Шоу Блиц. Името на новото шоу е „ bTV споделя “ и ще се излъчва всеки неделен ден от 16 ч., а продължителността му ще е половин час. То ще се конкурира за фенове с рубриката на Галя Щърбева „ Да хванеш гората “ по Нова тв.
Основната тематика, залегнала и в двата плана, са човешките истории. Докато обаче фокусът на Щърбева е ориентиран към младите и сполучливи хора, загърбили огромния град и насочили се към селата, то този на Радиана пада върху културата, малцинствата, традициите, обичаите, равенството сред половете, персоналните дела, достиженията и редките специалности в едва познатите места на страната ни, като от време на време фокусът ще бъде изместван отвън рамките на България.
След като плановете на Радиана Божикова се разрастват до лично предаване, явно е съумяла да завоюва доверието на медията. Това се случва след 6 интернационалните и 3 български оценки, които Божикова получи за документалния си филм „ Аз съм Бурнеша. Последните клетвени девици на Албания “.
Всички се питат какво ще се случи с предаването на Натали Трифонова, откакто половината от часовия му пояс ще бъде ангажиран от „ bTV споделя “. На процедура това значи или че „ Култ “ ще бъде орязано с половин час, или пък ще му се търси ново място в програмната скица. Третият вид е то да бъде спряно, само че това е малко евентуално поради благосклонностите на малкия екран към Натали Трифонова и авторката на шоуто Петя Дикова, която го стартира преди години, написа „ Уикенд “.
Първият епизод на „ bTV споделя “ ще бъде излъчен на 10 септември и е отдаден на бесленските булки – брачен обред с къна и рисувана гелина, както и за измененията в живота на дамата в селото след брака.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР