Да заредим душата и ума си преди поредните ограничения, които

...
Да заредим душата и ума си преди поредните ограничения, които
Коментари Харесай

5 изложби в София, които да посетим преди локдауна

Да заредим душата и мозъка си преди следващите ограничавания, които ще ни накарат да се притаим в домовете си в очакване да премине следващия пик на Covid-19. Един от най-хубавите способи да създадем това е да посетим . Ето нашите оферти: 

„ Квадрат 500 ”

Едно руло хартия, дълго над 20 метра. 20 метра в рисунки, изобразяващи човешките положение и мисли по време на. Автор е Алла Георгиева, която стартира плана си инцидентно, откакто открива вкъщи празно руло хартия. Тогава тя взема решение да го извърши с картини от живота на човечеството в този сложен миг от историята.

„ Рисуването на Дневника беше извънредно вълнуващо прекарване и струпване на опит. Всъщност много се забавлявах, до момента в който го върших. Съдържанието му непрекъснато лавираше сред персоналното и груповото. Същевременно той се трансформира в любопитна палитра от нашите душевен положения в интервала на насилствената изолираност – страха от заболяването и гибелта, обхваналите ни депресии и клаустрофобични мании, всеобщите обсесии от международни конспирации… ”, споделя авторката.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР