Да, точно така. Стига робуване на всякакви моди и зависимости.

...
Да, точно така. Стига робуване на всякакви моди и зависимости.
Коментари Харесай

Любовта има право да размисли в своята гримьорна - ако не ви отвори, оставете няколко лалета пред вратата ѝ

Да, тъкмо по този начин. Стига робуване на всевъзможни моди и зависимости. Бавно, само че несъмнено животът се трансформира в една студена нелюбов, до момента в който сами заравяме щраусовите си глави в пясъка на безразличието.

Страхът нараства за сметка на свободата да бъдем себе си и да се обичаме, каквито сме.

Пишем през електронни устройства и гиздим известията до обичания с наивни емотикони. Купуваме това, което ни се внушава от синия екран на тв приемника. Бързите заеми не ни вършат повече щастливи, тъй като никоя скъпа движимост не носи насладата от споделената наслада.

Любовта е излязла в дълъг антракт, наслушала се е на овации. Но все по този начин обожава пролетните лалета...

Големият град е занаятчия в това, да ни прави все по-безразлични. Наблъскани в куцащия трамвай, бързаме за срещи, обречени на безмълвие или в бръщолевене на празни приказки. Изговаряме въодушевено безплатните си минути с хора на две директни от нас, а дистанцията посред ни се трансформира в пропаст.

Ходим на работа, пазарим евтини отпадъци от огромните хранителни вериги, а от време на време към момента вършим секс. Малцина от пасажерите в трамвая още вършат обич. Между две спирки можем да поменим толкоз доста неща!

 g pxhere.com

Изхвърлете ненужните страхове, че някой може да не ви харесва. Ако вие харесвате себе си, мнението на останалите коства тъкмо, колкото един продупчен билет.

Ако желаете да извършите нещо, не се колебайте да го сторите. С годините човек схваща, че не съжалява за свършеното, а за това, което е пропуснал да направи.

 g pxhere.com

Не се заобикаляйте с другари по ползи, тъй като в такива другарства освен няма нищо забавно, а в противен случай – разочарованието от тях е по този начин несъмнено, както че след всеки прилив е време за отлив.

С цялата любов към себе си, не се тревожете да погледнете в очите оня, който от дълго време търси да срещне погледа ви. Няма емотикон, който да изрази неизбежния конфликт на усеща сред двама, които помнят да целуват.

 g pxhere.com

Викайте, крещете от благополучие, че сте позволили насладата от живота да себе си, осъзнали най-важната поука от уроците на нашия така прекрасен свят: Любовта има право да размишления в своята гримьорна; в случай че не ви отвори – оставете няколко лалета пред вратата ѝ. После тя сама ще ви потърси.

Oще от Добромир Банев:
Градът отвън трите билборда Очите помнят Замълчи, замълчи... Романтиката, която ни липсва Лесно е да бъдеш неприятен с останалите, когато не изпитваш обич към самия себе си Когато сънувам любовта, нищо друго няма значение...
 g pxhere.com

За още потребни и практични публикации харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.

За още забавни материали изтеглете нашето мобилно приложение ТУК

Последвай ни и в Инстаграм ТУК!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР