Да стане скандал и аз да се намеся без изобщо

...
Да стане скандал и аз да се намеся без изобщо
Коментари Харесай

Диана Димитрова се оля, след Юлиан Вергов обвини и Владо Карамазов

Да стане скандал и аз да се намеся без въобще да знам какво се случва там? Ами почти, не почти, аз знам какво се случи в този спор, даже в същността, и мога да кажа, че нещата въобще не са такива, каквито тази актриса ги посочва, сподели по време на диалога Карамазов.
От изявлението останах с усещането, че този артист, стартира да пелтечи и да се задавя в думите си, откакто се загатна моето име. А на въпроса на журналиста „ След 5 години? “, оставям сами да прецените, какво значи възклицанието “А… “ и каква рекламация за ерудираност носи (по моя край овчарите по сходен метод подвикваха овцете), написа във фейсбук Димитрова.
Двамата артисти имали разменени „ по три реплики отвън сцените “, които са снимали. Според актрисата по време на фотосите на сериала „ Откраднат живот “ през 2017 година, когато се разиграва и въпросната преживелица, Карамазов не е бил част от екипа. Сигурно ми е следил телефона… или ми е светил, без аз да знам, споделя още тя.

П.С. Съжалявам, че се отказвате от актьорската специалност, само че мисля, че не е огромна загуба, добави Димитрова.
 Диана Димитрова пусна своя фотография с насинено лице в профила си във фейсбук. Диана Димитрова пусна своя фотография с насинено лице в профила си във фейсбук.
Наскоро актрисата разгласява във фейсбук профила си фотоси от преди 5 години, на които се виждат следи от физическо принуждение. Най-често спряганото име до този миг е на артиста Юлиан Вергов.

Все още обаче това е единствено незащитена теза, тъй като доказателства, сочещи виновността му на този стадий няма. А абсурдът стана мотив тя да бъде наречена „ политическа пионка, кур*а, психологично болна “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР