Да си храбър означава да имаш сърце, дух и воля

...
Да си храбър означава да имаш сърце, дух и воля
Коментари Харесай

Тези думи на ген. Мутафчийски разтърсиха България

Да си смел значи да имаш сърце, дух и воля да поемаш риска. Безброй са образците за персонална смелост на нашите медици, които постоянно са там, където, други се опасяват да бъдат! Тези думи на генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски, началник на ВМА, раздрусаха България. Ген. Мутафчийски излезе със специфичен привет за Гергьовден, оповестен на уеб страницата на ВМА.

Днес се прекланяме пред всички доблестни воини, пожертвали живота си за свободата и независимостта на България, написа основният доктор на Въоръжените сили на Република България.
-->
„ Да си смел значи да имаш сърце, дух и воля да поемаш риска и да решиш проблемите, вместо да ги пренебрегваш. Да надвиеш страха, който от време на време е парализиращ; да излезеш от зоната си на комфорт и да се изправиш против незнайното в името на човешкия живот “, написа Мутафчийски.

За екипите на ВМА смелостта е табиет. Безброй са образците за персонална смелост на нашите медици, които постоянно са там, където, други се опасяват да бъдат! Нашата задача е постоянно да сме готови за провокациите – задача, налична единствено за най-смелите и най-добре подготвените експерти – хора, които рискуват живота си за другите, вземат най-бързото и животоспасяващо решение в точния миг.

Всичко това затвърждава доверието на хората към институцията ВМА. Колеги, Вие сте образец и горделивост! Вие сте ентусиазъм и за бъдещето на военната ни медицина – нашите курсанти!

Бъдете здрави и все по този начин единни!

Честит празник и на всички, които през днешния ден честват своя имен ден! Носете името си с горделивост!, написа още Мутафчийски.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР