Да се ​​каже, че последните две седмици бяха бурни за

...
Да се ​​каже, че последните две седмици бяха бурни за
Коментари Харесай

Акциите на Snap се сринаха, финансовият директор напусна

Да се ​​каже, че последните две седмици бяха бурни за Snapchat и неговия родител Snap ще бъде подценяване. На 25 април се приказва за това, че компанията тества различен редизайн. Същия ден Snapchat показа своите игри Snappables AR , а още на идващия ден сподели и своите обновени очила Spectacles. На 1 май компанията разгласи финансовите си резултати за първото си тримесечие от 2018 година и регистрира по-слаби от предстоящите доходи и по-бавен растеж в броя на дневните дейни консуматори. В резултат, акциите паднаха с 15% до 12,13 $ за акция след разпространяването на отчета.
Днес, когато акциите се сринаха с още 11,5% от неуспехите на облагата преди близо седмица, финансовият шеф на Snap Дрю Волеро разгласи, че ще напусне на 15 май. Заместникът му ще бъде вицепрезидентът на Amazon Тим Стоун . Той има опит в цифровото наличие и облачните услуги. Наемането на Стоун беше добре признато на Уол Стрийт. След края на пазарния ден акциите на Snap набъбнаха с 1,3% след часове. Това беше първият знак след една седмица, че пожарът в Snap може да свърши.

„Аз съм надълбоко признателен на Дрю и приноса му за растежа на Snap. Той свърши невероятна работа като първия финансов шеф на Snap и оказа помощ през нашия преход към обществено сдружение. Желаем на Дрю да продължи триумфа си и всичко най-добро“, сподели Еван Шпигел, съосновател и основен изпълнителен шеф на Snap.

51-годишният Стоун ще получи заплата от 500 000 $ и 500 000 $ в акции на Snap. Що се отнася до Волерo, някогашният шеф на Mattel се причисли към Snap преди три години и ще остане тук до 15 август като заплатен „съветник, който не е служител“, с цел да помогне на Стоун да се приспособява в работата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР