Да се завърне в класната стая мечтае певицата Димана. Изпълнителката,

...
Да се завърне в класната стая мечтае певицата Димана. Изпълнителката,
Коментари Харесай

Учителка фолкпевица напира за връщане в клас

Да се завърне в класната стая мечтае певицата Димана. Изпълнителката, която преди 15 години изгря за малко на музикалния хоризонт, през днешния ден избира да преподава за нотите, в сравнение с да пее, научи HotArena.

“След въвеждането на отдалеченото обучение, часовете ни са напълно онлайн. Радвам се, че имам опция да поддържам връзка още веднъж с децата, тъй като това доста ме зарежда “,

откровена е Димана и не крие вярата си въпреки всичко, че през септември още веднъж ще се съберат всички дружно в класната стая, написа „ България през днешния ден ”.

Успоредно с онлайн образованието, звездата реши да запише и нови песни, които напълно скоро ще пусне. " Не желая да се наемам с съответен период, тъй като всичко се трансформира. Но мисля, че би трябвало да пусна и фолклорна ария, тъй като последно върших дует с ДесиСлава ", изясни Димана.

Певицата стана преподавател по музика, откакто се дипломира със компетентност „ Музикална педагогика ” в Пловдивския университет. Като част от образованието си преди две години тя преподаваше в локално учебно заведение в Пловдив и реши да се посвети на преподаването трайно по-късно.

" Преподаването ми е доста забавно, а децата демонстрират предпочитание да учат в моите часове. Говорим си както за велики композитори, по този начин и за фолклорните области в България и родните традиции и обичаи. Учениците са любознателни и се пробвам да им описвам по забавен метод ", споделя още изпълнителката.

Тя споделя на малчуганите за Моцарт, Шостакович и други велики композитори, като акцентира, че от ден на ден младежи демонстрират интерес към родния фолклор и корените му. Затова и тя деликатно споделя за нещата, които е научила през годините.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР