Да се върне да си плати парите, 700 млн. лв.

...
Да се върне да си плати парите, 700 млн. лв.
Коментари Харесай

Борисов отвърна и на Божков, и на Цветанов

Да се върне да си заплати парите, 700 млн. лева Така министър председателят Бойко Борисов разяснява нестихващите офанзиви на укриващия се в Дубай хазартен необут Васил Божков  и мераците му да прави партия. По-рано през днешния ден Божков цинично прикани във фейсбук хората да се обединят зад него в опитите му да събори властта. Другите претенденти за партийни водачи и създатели на партии Борисов разяснява, че множеството планове го вършат по-силен.

" >

За изтеклия запис, на който се твърди, че е гласът на Борисов той сподели: " Не обръщам внимание. Да вършат, каквото знаят. Няма неприятна реклама. Да пишат да приказват и да изясняват. Няма да им обръщам внимание. Видяхте в Давос по какъв начин са трансформирали гласа на международни политици. Правили са такива подправени записи и на Обама и на Тръмп. Има такива офанзиви, само че аз няма да обръщам внимание. Колкото повече записи ми пускат, толкоз повече ги удрям! ".

" >

" Въобще не ме интересува, това е непрестанно, единият вика хунта, другият тиранин, години наред. Важно е това, което се прави ”, сподели още Борисов. И добави: " Ако се вкарам единствено да мисля за това значи, че му обръщам внимание ".

 

По мотив думите на Цветанов, че към този момент не е чест да си от ГЕРБ и че Борисов се е трансформирал, министър председателят съобщи: " Как съм се трансформирал - усъвършенствах се. Остарях и помъдрях. Да се погледнат на партийните конгреси по какъв начин викаха " Борисов " и " Победа на ГЕРБ ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР