Да се прилага търпимостта като юридическа форма за решаване на

...
Да се прилага търпимостта като юридическа форма за решаване на
Коментари Харесай

Караджов се озъби на Шишков заради язовирите

Да се ползва търпимостта като " юридическа форма " за решение на казуса с язовирите е небивалица на Шишков. Това е безумно и некадърно. След проучване на всички язовири у нас, 400 са избрани в аварийно положение - т.е. могат да прелеят. Това разяснява за " Твоят ден " Гроздан Караджов, някогашен районен министър и кандидат-депутат от " ИТН ".

Вчера Шишков, дружно с икономическия министър Никола Стоянов, организираха взаимна конференция. На нея служебният министър на районното развиване и благоустройството съобщи, че са открити нарушавания по отношение на ремонтната активност на язовири и са формирани няколко досъдебни производства.
-->
Той уличи служебния министър Шишков в опит за интервенция в предизборната акция. " Има закон за водите, той ясно определея по какъв начин се работи и какво е повреда при язовирните стени. При злополучие има специфичен член, а той не го е чел. Министерски съвет гласоподава 500 млн. лв. за тези поправки. Аз нямам общо с компанията, която ги ремонтира, единствено назначих специалисти, които да ревизират положението на язовирите ", безапелационен е той. 

Според него новата политическа вълна се е оказала машинация. " Хора без опит и биография се пробваха да създадат неща на границата на безумието и доведоха страната на ръба на злополука ", съобщи той. И добави, че Има Такъв Народ ще беседва с всички парламентарно показани партии, с изключение на с ГЕРБ и Движение за права и свободи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР