Да се отървем от коремчето е най-трудната задача пред всеки,

...
Да се отървем от коремчето е най-трудната задача пред всеки,
Коментари Харесай

Как да направим плочки на корема

Да се отървем от коремчето е най-трудната задача пред всеки, захванал се с смяна на тялото си. Премахването на мазнините в тази област може да ни отнеме доста време и старания. И нормално по този начин става.

За да се покажат вашите six packs или шестте плочици на коремната мускулатура би трябвало да се съчетае добре смесен хранителен и физически режим. Имайте поради обаче, че здравословното събаряне на килограми е по 1 кг на седмица. А и не прекалявайте с премахването на мазнините в тялото, тъй като те са нужни за вярното действие на организма ни.

Има няколко фактора, които оказват въздействие върху скоростта на появяването на коремната мускулатура. Този развой зависи от фамилната ви обремененост, от възрастта, каква е ежедневната ви интензивност, от пола ви – дамите са по-склонни да натрупат мазнини в региона на дупето и бедрата, а мъжете „ поставят ” мазнини върху коремната област.

Но всичко опира до постоянството. Не се отчайвате, в случай че няма и помен от коремните мускули след месец тренировки и прецизна диета. Значи ви е нужно още време.

И въпреки всичко, ето по какъв начин да подпомогнете процеса към построяването на six packs.

Започнете с ограничение на приема на някои храни. Заменете белия самун с пълнозърнест, бялата захар с естествени подсладител (агаве, мед, стевия), кравето мляко със соево или бадемово.

Ограничете ненужните калории от напитките – махнете от всекидневието ви подсладените окове и безалкохолни. Карамеленото макиато заменете с черно кафе с мляко.

НЕ на рафинирани въглехидрати. Да, това значи да ограничите всички пакетирани десерти, които купувате от магазина. По-добре наблегнете на протеина. Приготвяйте ястия у дома, а тези с високо наличие на протеини дано са водещи – по този начин ще можете да изградите мускулна маса, а в това време да сваляте мазнини по корема.

Опитайте да намалите порциите си. Ползвайте дребни чинии, дъвчете постепенно и се насладете на храната. Не яжте „ на крайник ” или до момента в който гледате филм. Нека храненето е единствено хранене.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР