Да се направи експертно правителство не е най-доброто, защото някой

...
Да се направи експертно правителство не е най-доброто, защото някой
Коментари Харесай

Промяната смени тона към БСП. Очаква ли подкрепа за кабинет?

Да се направи експертно държавно управление не е най-хубавото, тъй като някой би трябвало да нови отговорността. И би трябвало да се знаят силите, които застават зад него. Все още не сме затворили вратата с Българска социалистическа партия.  Това съобщи пред Нова телевизия депутатът от " Продължаваме промяната " Искрен Арабаджиев.

По думите му политическата групировка не е взела решение дали е допустимо да поддържа кабинет с мандат, друг от нейния. „ Когато дойдем до този вид ще се съберем и ще кажем какво е нашето решение. Смятам, че към момента не ни е затворена вратата за общ път с Българска социалистическа партия. Показахме, че можем да работим с други партии  в предходния парламент. Когато пристигна мандатът при нас, в случай че ГЕРБ не са съумели да сформират държавно управление, ще свикаме партиите, с които можем да осъществяваме 16-те политики, които представихме ”, сподели Арабаджиев.
-->
Арабаджиев разяснява и параметрите на бюджета за идната година. „ Парите за обществената стратегия са включени и те не са финансирани от дълг. Увеличеният стопански растеж разрешава изплащането им ", акцентира депутатът.

По думите му на макро равнище стопанската система е добре. „ Това, което страната може да направи, е да въздейства на минималната работна заплата. Предложението на Политическа партия е тя да доближи 850 лева ”.

Според него все още отстъпката от 25 стотинки за литър гориво работи добре. „ Тя би трябвало да остане, само че би трябвало да се види дали има запас във финансовото министерство ”, акцентира той. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР