Да се качиш да управляваш автомобила си с крак, а

...
Да се качиш да управляваш автомобила си с крак, а
Коментари Харесай

Потенциален убиец! Пловдивско леке шпори с 220км/ч по магистралата, шофира с крака и се хвали

Да се качиш да управляваш автомобила си с крайник, а по-късно да шпориш с 220км/ч по автомагистралата и по време на това да снимаш, с цел да се похвалиш с „ геройството си ” в Инстаграм и Тик-Ток, алармира TrafficNews.

Потенциалният палач е Георги Тотев от Пловдив, който явно не се тормози да се хвали в обществените мрежи с неуместните си действия. От въпросните фрагменти се вижда по какъв начин младежът се е качил да ръководи лъскавия си мерцедес, само че не по естествения метод, а с крайници.

Следващото безумство, което се вижда на видеото е по какъв начин приятелят му се е качил на капака от горната страна и се вози, евентуално тъй като единствено ръководство с крайник не е задоволително рисково за Тотев и компанията му.

Младежите се дефинират като „ Спайдърмен без костюм ”, без да осъзнават, че той е супергерой, който работи за закона, а не за неговото нарушение.

Два часа по-късно Георги Тотев още веднъж взема решение да се похвали с бързия си Мерцедес, като разгласява още един клип, на който се вижда по какъв начин шпори с 220км/ч по автомагистралата, поради ограничаването, което е 140км/ч.

Възмутен от изгледаното видео жител приканва полицията да обърне внимание на такива рискови прояви по пътищата в късните часове на денонощието, с цел да не се стигне до съществени произшествия.

„ Не търпя такова безумно държание. За мен това е рисково и не точно за тези,които го вършат, а за доста други хора. Писнало ни е на всички от детски занимания! “, добави още той.

Това не е първата такава изява за младежа.

Преди по-малко от месец той се движеше с различен първокласен мерцедес по плажна линия на Слънчев бряг. Тогава следващото неуместно театралничене, провокира вълна от отвращение в обществените мрежи, а от Министерство на вътрешните работи разясниха, че са почнали инспекция, само че бяха нужни свидетелски показания на директен свидетел, с цел да бъде измамен под наказателна отговорност.

Собственикът на колата явно не е бил привикан от органите на реда, тъй като продължава с безумните изяви и нарушаванията на пътя.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР