Да се изправиш срещу Делян Пеевски. Това си пожела нежното

...
Да се изправиш срещу Делян Пеевски. Това си пожела нежното
Коментари Харесай

Пеевски отвя Корнелия Нинова и Антоанета Цонева

Да се изправиш против Делян Пеевски . Това си пожела нежното острие на Демократична България - Антоанета Цонева при започване на акцията, като разгласи епична борба за Пазарджик.

Така тя реши да търси реванш поради водача си Христо Иванов, който на предишните избори загуби борбата с Пеевски и не съумя да вземе мандат във Велико Търново за " Демократична България ".
-->
В желанието си да реализира оптимален брой гласове тя обиколи всички махали в района, даже се качи на каручка в Пазарджик.

Какво обаче демонстрират резултатите?

Движение за права и свободи освен не е съкрушено, само че и стана втора мощ. Вдигна своя резултат с 4600, стигайки до 14 621 гласа(19.02%). Пеевски завоюва с лекост и втори мандат от района. Антоанета Цонева освен не помръдна партията си от устойчивото седмо място, само че и понижи персоналния си резултат с 200 гласа - до 2643(3.44%), които не й стигат за депутатско кресло от Пазарджик.

Наистина епична, само че... загуба.

Още една смела дама се надяваше на реванш с Пеевски. Корнелия Нинова се изправи като лидер на листата в Благоевград откакто преди 5 години Бойко Борисов я укори, че не й стиска да излезе на избори против депутата от Движение за права и свободи.

Нинова също обиколи села и паланки, бизнесът я посрещаше с аплодисменти, само че след изборите аплаузите са за Пеевски, не за водача на Българска социалистическа партия.

И в Благоевград той изведе Движение за права и свободи от трето на второ място, увеличавайки резултата му с повече от 2100 гласа на 21221 (18.71%).

Успехът на Нинова се показва в това, че съумя да помръдне столетницата от пето на четвърто място, осигурявайки 800 гласа повече. Той обаче незабавно бе последван от локален мразовит душ.

Партийната организация в Пиринско подвигна протест още преди началото на акцията, тъй като на първите две места Нинова бе поставила себе си и доктор Георги Михайлов.

Сега социалистите Класираха с преференция локалния Богдан Боцев, който ще е и единственият народен представител на Българска социалистическа партия, в случай че Нинова влезе от 25-ти МИР в София.     
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР