Да съм в партията Продължаваме Промяната е моят начин да

...
Да съм в партията Продължаваме Промяната е моят начин да
Коментари Харесай

Ицо Хазарта каза кой ще е новият министър на културата

" Да съм в партията " Продължаваме Промяната " е моят метод да дам знак, че всичко е чисто и по тази причина съм част от тях. Нещата стават малко постепенно, би трябвало време да се трансформират нещата. Видеото на министъра на културата беше безогледно. Сигурен съм, че си е направил изводите. Камен Донев би бил способен и почтен министър на културата ".

Това съобщи Христо Петров - Ицо Хазарта пред NOVA NEWS.

По думите му няма по какъв начин страната ни да остане равнодушна и неутрална във връзка с войната в Украйна. Той разяснява и тематиката за избора на нов началник на Българска народна банка.

" Познавам и Каримански, и Гюров, имам положителни усещания от тях, няма обаче единогласие за нито един. Продължаваме до момента в който нещата не се случат ", счита той. И добави, че доста по-важна тематика са цените на храните.

" В Плана за възобновяване има 12 милиарда лв., които ще влязат непосредствено в стопанската система ни ще спомогнат нещата да се успокоят. Съсредоточен съм в това да върша каквото мога нещата да вървят ", уточни Петров. За него номинацията на Карбовски в Съвет за електронни медии е получила несправедливо огромен проведен писък. " Той е друг публицист, има почерк. Не може да поддържаме единствено " верните " разнообразни. Когато не склонен с някого не го обиждай, обори го ", прикани той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР