Да припомня един конфликт на всички тези, които били учудени“

...
Да припомня един конфликт на всички тези, които били учудени“
Коментари Харесай

Гунчева проговори за „внезапното“ напускане от Възраждане: Костадинов ми забраняваше да говоря

Да напомня един спор на всички тези, които били „ учудени “ от „ неочакваното “ ми овакантяване.
Още при започване на Народното събрание, Костадинов ми забрани да приказвам пред медиите, а в случай че някой публицист ми зададеше въпрос, ми беше неразрешено да давам отговор, без да мине отговорът през Тъпата Йовка.
Още първоначално ми се обясняваше, че всичките ми профили и страници стават политически и партийни и би трябвало да дам достъп на пиарите до тях, с цел да разгласяват. Когато започнаха да разгласяват единствено фотоси и възхвали на Костадинов, им лиших достъпа. В същото време на формалната страница на Възраждане и по групите, мои неща съвсем нямаше, в това число когато имах значими изявления в зала и в комисии и значими съгласно мен въпроси.
В съответния случай половин час, преди вождът да ми се обади да ми разпореди да махна обява за „ Просто Киро “, тъй като не можело по този начин да назовавам премиера, мои познати от службите ми споделиха, че имало предписание от американците да ми бъде затворена устата и уеб сайтове да не ме разгласяват, а на партията било подредено да ме накара да си мълча.
В същото време той беше на изявление в Нова телевизия, като 10 минути преди ефир беше намерил време да ми се обади да крещи, че не съм можела да назовавам Кирил Петков Просто Киро /и то в случай, че самият той и други депутати имаха изявления, в които го назоваха така/.
Треснах му телефона, като обясних, че не се е родил индивидът, който ще ми споделя какво да приказвам или пиша или не и му подсетих ангажиментите да имам независимост, което беше изискването да ги поддържа.
Взех тогава първият си болничен, поради изострено мое хронично заболяване. Обмислях. Не му подвигах телефона, до момента в който изпращаше емисари да изследват какво считам да върша. Накрая ми се извини пред групата. Моите познати ме предизвестиха, че са решили да работят против мен с негово единодушие. И тогава излязоха нелепостите за обявата за координатите и Министерски съвет, което беше безопасен и закачлив пост съгласно мен. Започнаха офанзиви против мен, а вождът ми забрани да се извинявам пред медиите. Той и партията също не ме опазиха, а даже се радваха на офанзивите против мен. Това продължи и нататък. Многократно ми забраняваха да се изричам в пленарна зала. Важни комисии не бяха отразявани.
На моите изявления започнах да пиша изпод, че показват персоналното ми мнение и не ангажират партията. И по тази причина стана скандал, тъй като вождът ми сподели, че съм нямала право на персонално мнение.
На огромният митинг в София против украинското знаме, Тъпата Йовка прати на имейли лист на тези, на които е позволено да приказват на митинга, както и късите им речи с гледище да бъдат научени наизуст. Моето име го нямаше. И не приказвах на митинга, макар че желаех. Това беше в началота на май месец 2022 година Хората ме питаха толкоз ли нямало какво да кажа на митинга. Обясних, че управлението не ми е разрешило да приказвам.
Но по-късно някак си всички комфортно не помниха всички тези неща. Повярваха на клюки. Защото черният пиар работи по този начин – няма значение истината. Компрометирай източника, накарай го да се оправдава, сложи го под подозрение, с цел да се отклони вниманието от теб.
Подобна тиня и клюки може да употребява единствено партия, която не е читава и която се стреми да скрие личното си изменничество. Скоро истината за тях ще стане ясна за всички. До идващият родолюбив план, отпред със подвластен и лаком политик, който да продава България.
От Фейсбука на юрист Елена Гунчева-Гривова, някогашен народен представител от,,Възраждане “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР