Да покажем че сме отбор, който поставя общото над личното

...
Да покажем че сме отбор, който поставя общото над личното
Коментари Харесай

Голяма промяна в ГЕРБ, кой поема Благоевград

Да покажем че сме тим, който слага общото над персоналното и да си свършим работата, както и до момента. Това съобщи в Благоевград Росен Желязков на среща с актива на партията, на която беше разисквана идната предизборна акция и бе показано новото общинско управление, отпред с Даниела Савеклиева, някогашен дълготраен регионален координатор на ГЕРБ – Благоевград и някогашен депутат.

„ Излязохме от отрицателния тренд и би трябвало да се усещаме горди от това, което постигнахме, макар че не ни доближи време да довършим предпочитани обекти, като строителството на автомагистрала „ Струма ”. Отсечката в Кресненското дефиле ще продължава да основава проблеми, тъй като беше употребена за осъществяване на персонални упоритости ”, акцентира Желязков, съобщи struma.com.
-->
Според него партиите мислят за предварителните парламентарни избори като подготовка за локалните. „ Опоненти ни одобряват това като средство да овладеят властта през локалната власт. Нашата роля е виновна - да активизираме всички сили, тъй като ГЕРБ е партия със мощна идеологическа и парламентарна еднаквост ”, съобщи Росен Желязков. По думите му в 48-ото Народно заседание ГЕРБ са отправили ясни посланията към хората и са съумели да одобряват доста закъснели закони.

„ Не може да се каже, че неуспеха за влизане в Еврозоната е наш пасив. България бе призната в така наречен чакалня в деня, в който започнаха митингите, управлявани от президента и това не беше инцидентно Политическите партии изпуснаха да продължат работата по приемането в еврозоната и през 2021 година, и през 2022 година Очакваше се за един месец да се свърши всичко, което съзнателно беше забавено ”, разяснява Желязков.

Областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков показа новото краткотрайно общинско управление. „ Можем да реализираме още по-добри резултати и още веднъж да бъдем първа политическа мощ и на идните парламентарни избори. Организацията е в кондиция и подготвена за победа ”, съобщи Андрей Новаков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР