Да откриваш нови красиви дестинации е чудесно бягство от ежедневието.

...
Да откриваш нови красиви дестинации е чудесно бягство от ежедневието.
Коментари Харесай

"101 отбивки: Презареждане": Идеите за пътешествия на Иван Михалев

Да откриваш нови красиви дестинации е отлично бягство от всекидневието. Пътуването е метод на живот за Иван Михалев, който не пази своите открития по време на път единствено за себе си, а ги споделя с хиляди в книгите си " 101 отбивки ".
Снимка: bTV
Поредното издание на пътеводителя към този момент е реалност - споделя се " Презареждане ", от каквото всеки един от нас има потребност.

" Вътре има доста забавни места. Аз самият си мислех, че съм видял всичко в България, само че някак си тя продължава да ме изненадва. Има даже забележителности, които не са съществували преди две години, като " Златния парк " до Луковит, който е и на корицата на книгата ", сподели Михалев.

Идеята за " 101 отбивки: Презареждане " се ражда при започване на тази година.

" Всички сме доста изморени от всички локдауни, тъй че със фамилията ми взехме решение да си създадем една екскурзия през януари, отидохме до едни водопади, покрай София, за които единствено бяхме чували. Тогава си дадохме сметка, че това доста ни е липсвало, човек не трябва да губи връзка с природата. Казахме си, че несъмнено доста хора като нас търсят сходни бягства от града и по този начин се роди концепцията ", спомня си създателят.
Снимка: bTV
Пътеводителят събира 101 дестинации, като до множеството от тях няма пътеки и маркировки.

" Аз доста обичам диви места. Например открих една планина, която е покрай София - Понор. Тя има доста забавен релеф, билото ѝ е безпрепятствено, наподобява като низина, няма растения, само че пък има доста забавна текстура на скалите и се оказа, че е била дъно на океан преди милиони години ", описа Михалев.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР