„Да, от време на време ми идва да хвърля едно

...
„Да, от време на време ми идва да хвърля едно
Коментари Харесай

Калканджиева: Нямам пари

„ Да, понякога ми идва да хвърля едно яйце. Нормално е. Криза е и нямам и пари. Тачо е наказан на 5000 лева гаранция и 2000 лева юрист. Ние сме просто същински хора и когато полудеем, полудяваме”. Това разяснява пред NOVA носителката на купата „ Мис България 1995” и шефка на фешън организация Жени Калканджиева.

На 6 май тя бе задържана за дребно безчинство, откакто подвигна скандал пред съседи от блока, в който живее и замери с яйце колата им. Ден по-късно Калканджиева бе освободена. Делото ѝ е отсрочено за 25 юни, с цел да бъдат разпитани още очевидци. В ареста тя отиде дружно със сина си Георги, а организацията за протекция на детето разгласи, че ще направи инспекция дали при задържането на Калканджиева са нарушени правата на наследника й.

Инспекторите са се самосезирали, обясниха от общественото министерство. В този случай детето е отведено с майка си, по нейно искане. Агенцията ще се ревизира дали това е било най-хубавото решение за него. Проверката може да продължи и от чиновници на организацията за обществено подкрепяне. Две седмици по-рано брачният партньор ѝ, Стефан Манов-Тачо, бе арестуван и след това пуснат под гаранция, откакто нанесе побой над различен комшия от същия жилищен блок.

„ Смятам, че едни хора желаят да ме употребяват за пари. Изгоних мъжа ми. От две седмици го няма”, споделя Калканджиева. „ И се употребяват моите неща, с цел да ми вземат пари тези хора. Опитват се да го съдят за опит за ликвидиране. А той изобщо не се опитвал да убие безусловно никой”.

Тя декларира, че абсурдът е почнал след замяна на псувни сред съседа и нейния мъж, който слязъл на улицата по чорапи. После Тачо блъснал съперника си по носа. Пострадалият обаче твърди, че са му нанесени голям брой удари по лицето и тялото.
„ Ние не сме зли хора. Тачо се изнесе, какво желаят повече. Това обикновено ли е. Пред вашата входна врата, където живее детето ви, някой да накълца… имайте в поради, че това не е накълцано за три секунди”, разяснява Калканджиева мотива за абсурда, поради който бе задържана – дребни хартийки, пръснати пред прага на врата на жилището ѝ.

Тя заподозряла съседите, че желаят да ѝ създадат магия. Съседка споделя, че постоянно, късно през нощта от жилището на Калканджиева се чуват кавги и мощна музика. „ Чува се в целия квартал”. „ Постоянно влизат хора в постройката, които не са ни познати. Скандалите са всеки ден. Горе хвърлят всякакви неща. Будят ни през нощта. Тя крещи по стълбите: „ помощ, помощ!”
„ Подписката я събрахме след жестокия и безсъвестен побой”, декларира друга съседка, чиито мъж е пребит от Тачо. Тя показва, че 80% от живущите желаят Калканджиева и фамилията ѝ да се изнесат.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР