Да използваме първия мандат с наш премиер и да съставим

...
Да използваме първия мандат с наш премиер и да съставим
Коментари Харесай

Бойко Борисов с ключови думи за новия премиер: Абсолютен точен избор! Правителство ще има

„ Да използваме първия мандат с наш министър председател и да съставим държавно управление. Избори през август, без бюджет е злополука. Всеки виновен политик, който взима заплата за тази работа не може да остани неработещо Народно заседание и хаоса да продължи “, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на формалната изключителна конференция на партия ГЕРБ.
„ Абсолютно никаква вероятност за България през последните две години. Ще предложим неоспорим министър председател, ще го създадем на следващия ден пред всички партии. Избора ни е безспорен прецизен в този миг за страната “, съобщи още Борисов. Той очерта, че в този момент за България е значимо да се продължи работата за Шенген, еврозоната, бюджет, законите на ПВУ, правосъдната промяна и още доста други.
Той се обърна към втората политическа мощ с думите: Програмно държавно управление, слагаме програмата на масата, както работят най-силните европейски демокрации. Каквито и обиди да понесем сме подготвени с вторите или с останалите, само че това не може да продължава.
Бойко Борисов регистрира, че през последните две години всичко се е провалило и страната ни към този момент наподобява най-зле освен в Европа, само че и на Балканите, като добави, че кандидат-премиерът на ГЕРБ-СДС е човек, който може да изведе страната от рецесията. Лидерът на ГЕРБ съобщи, че не желаят квоти или постове, а да се изведе страната от рецесията. Ако ПП-ДБ не са съгласни то ще разчита на останалите партии, само че да не трансферират виновността на ГЕРБ-СДС, както се пробва да се измъкне Корнелия Нинова.
„ Много мислихме какво ще понесем като пасив, само че който се опасява от мечки не върви в гората. Нямаме условия към личностите в този кабинет, дали са партийни или експертни, а да бъдат експерти. Мисля, че с сътрудниците от ПП-ДБ даже можем да реализираме конституционно болшинство, което е виждаме какъв брой е значимо “, добави Борисов.
Борисов съобщи, че ще остави празни имената на министерствата и тези, които желаят да имат споделена отговорност могат да вземат участие.
„ Безвремието, хаоса, безотговорността към този момент е знак на България и това към този момент не може да продължава “, безапелационен бе водачът на ГЕРБ и добави, че страната е аварирала, банкрутирала и изгубила външния си образ. Той акцентира, че това от което ГЕРБ няма да отстъпи е конституционното им право като първа политическа мощ да излъчи само министър председател, всичко останало предстои на съвещания.
Борисов направи и значимо конкретизиране, че въпреки всичко няма да поддържат „ този от фотосите с аленото знаме, Путиновист, който Демократична България оферират за обществен министър “, няма да бъде подсилен.
„ Несъставянето на държавно управление, целейки се единствено в локалните избори, с цел да завоюват някой ще им донесе единствено пасиви. Ако тяхната цел е единствено да станат министри дано си го кажат “, добави още Борисов и посочи, че в този миг не може да се приказва за цялостен мандат, а страната да се извади от рецесиите.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР