Да имаш ученик днес е истинско предизвикателство. Родителите се сблъскват

...
Да имаш ученик днес е истинско предизвикателство. Родителите се сблъскват
Коментари Харесай

УЧИТЕЛИ БГ – бързият и лесен начин да осигуриш най-доброто образование на детето си

Да имаш възпитаник през днешния ден е същинско предизвикателство. Родителите се сблъскват с разнообразни компликации, с които им се постанова да се оправят без помощта на учебната институция – от ежедневните проблеми в час до значимите стадии в образованието като матури и кандидатстване в университет. Онлайн платформата чудесно схваща сложната задача на родителя през днешния ден да обезпечи допустимо най-хубавото обучение на детето си, да подкрепи неговото физическо и психическо здраве, неговите ползи и фантазии. Затова Uchiteli.bg са създали съвременен, еластичен метод родители да оказват помощ на децата си да завършат сполучливо образованието си и да се осъществят оптимално по-късно. Да се трансфорат в пълноценни и щастливи младежи.

Уроци за всеки клас и час, за кандидатстване и за подготовка за матурите

Сайтът разполага с над 9 000 регистрирани учители, преподаващи частни, за децата, които имат потребност от помощ в учебно заведение или за такива, на които им следва кандидатстване в идната просветителна степен. Чрез комфортната за навигация търсачка може да се избира и всред 500, които също оферират помощ и, застъпени в главното обучение – като Български език и литература, Математика и други, по езици, само че и в разнообразни характерни области като програмиране, уеб дизайн и компютърна просветеност.

Удобната платформа разрешава, с изключение на търсене по предмет и клас, само че още търсене по градове, възраст, стаж и пол на учителя, желано място за осъществяване на образованието – десетки елементарно използвани филтри в търсенето, което оказва помощ на родителя да се ориентира в богатото наличие на уеб страницата. По този метод родителите могат по този начин да създадат своя избор, че той да е оптимално непосредствен към желанията и ритъма на всекидневието им и по този начин да се избегне спомагателният стрес за тях.

Богат избор от извънкласни занятия – спорт, изкуства и още доста интензивности

Животът на децата не е единствено учене, нали? В днешните времена те би трябвало да се развиват всестранно и да разкриват гениите и качествата си отвън учебно заведение. В уеб страницата не е подценен и извънкласният живот на учениците, които желаят да се изявяват в области като изкуства и спорт, компютърни науки и занимание. Над 400 и по разнообразни спортове като футбол, волейбол, тенис, само че и плуване, източни бойни изкуства, йога оказват помощ на децата да се развиват хармонично, да поддържат здравословна физическа форма и по този начин да балансират със стресиращия от време на време учебен живот. В уеб страницата даже могат да се намерят преподаватели по фризьорство, тегел и кройка и готварство, актьорско майсторство.

Още в помощ на родителите – консултация с подготвени психолози и терапевти

Да, в учебно заведение може да е доста мъчно оттатък материала и оценките. Децата през днешния ден се сблъскват с експанзия и тормоз, развиват проблематично държание и тревожни положения. В Uchiteli.bg знаят, че колкото и да желаят родители да оказват помощ, от време на време нямат тези сили и метод. Затова над 300 лицензирани експерти и оферират помощ и решения на родители и деца дружно да преминат през компликациите. В платформата има регистрирани логопеди и ресурсни учители за спомагателна помощ на фамилиите, чиито деца имат характерни потребности и потребност от профилирана помощ.

За най-малките – детски занимални, детегледачки и помощ за предучилищната възраст

Трудно ли ви е да имате малко дете и да разкъсвате времето си сред него и работата? В Uchiteli.bg са наясно какъв брой динамичен е животът през днешния ден, изключително на родители с по-малки деца, които към момента не вървят на учебно заведение. В платформата може да намерите експерти по предучилищна педагогика, организации за, както и голям брой дневни.

В Uchiteli.bg може умерено да се прегледат профилите на всички преподаватели, школи,, занимални, спортни клубове. Лесната навигация и разнообразните филтри за отсяване пестят доста време на родителите. Регистрацията е лесна, опциите са доста. Красноречив е фактът, че ежемесечно уеб сайтът се посещава от над 180 000 родители и обучаеми.

Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР