Да бъдеш в центъра на вниманието означава постоянно да бъдеш

...
Да бъдеш в центъра на вниманието означава постоянно да бъдеш
Коментари Харесай

Защо мразят Уил Смит и жена му

Да бъдеш в центъра на вниманието значи непрекъснато да бъдеш подложен на критика. Едно е, когато независимо сте обект на критки, а напълно друго, когато сте двойка. Така че Уил Смит и Джейда Пинкет, които са женени повече от 20 години, са непрестанно подложени на критика. И в случай че към момента можете да свикнете с враждебността на жълтата преса, то по-трудно е да пренебрегнете рецензиите на сътрудниците. Когато Уил не получи Оскар за „ The Defender ” през 2015 година, Джейда беше възмутена до краен лимит. Тогава тя влезе в Интернет, с цел да осведоми обществеността за несправедливото решение на Академията. По това време Уил се връщаше вкъщи от церемонията в Лос Анджелис и не знаеше нищо за разногласията, които брачната половинка му е почнала. Но когато репортерите го осведомиха за събитията на летището, той поддържа Джейда. В Холивуд мнозина настояват, че Уил и Джейда мислят прекалено много за себе си. Те се държат извънредно надменно и имат вяра, че светът им е задължен. По този мотив Джанет Хюбърт един път сподели: “Вие не сте крал и кралица. Вие не сте кралски особи. Вие сте просто артисти. ”

Междувременно Уил Смит изцяло съществено съобщи, че ще се кандидатира за президент на Съединени американски щати в бъдеще – в случай че вълненията не спрат в страната му, той счита да излезе на политическата сцена, макар обстоятелството, че той в никакъв случай не се е занимавал с политика.

Не всички от нас обичат непознатите деца, само че споделят, че в Холивуд потомството на Джейда и Уил е най-нехаресвано. Твърди се, че Джейдън и Уилоу (забележете по какъв начин двойката е кръстила децата си), се считат за специфични и от време на време се държат просто грозно. Имат всичко, което изискат, и по тази причина вървят, демонстрирайки надменност. И в случай че Джейдън към този момент си изкарва прехраната, като свири с музика и играе във филми, Уилоу приказва единствено за бъдещите си романи, написа БГНЕС.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР