Да бъдеш в непозната къща на гости налага някои задължения

...
Да бъдеш в непозната къща на гости налага някои задължения
Коментари Харесай

5 неща, които НЕ трябва да правите, когато сте на гости:

Да бъдеш в непозната къща на посетители постанова някои отговорности и ограничавания на всеки. Човек би трябвало да съблюдава разпоредбите за възпитание, да се държи почтено във връзка с притежателите.

Има дейности, които не е целесъобразно да вършиме, когато са ви поканили на посетители

Да миете съдовете или да пометете

С тези дейности индивидът може да желае да покаже почитание към домакинята, да й помогне. Такова предпочитание е похвално, само че не си коства да го превърнете в действителност.

Факт е, че посредством метене и миене на чинии можете да отнемете негатива и да привлечете проблеми в живота си. Те ще бъдат свързани в множеството случаи с финансовата страна.

Да поставите чантата на пода

Този продукт не е чист, има доста микроби и бактерии по него, само че това не би трябвало да е причина да го поставите на пода.

По-добре е да поставите чантата на шкафче, да я окачите на облегалката на стола, с цел да избегнете неприятни последствия.

Но в случай че я оставите на пода, тогава можете да прехвърлите проблеми с парите на притежателите на къщата, като по този метод ги вкарате в задължения.

Да легнете на леглото на притежателя

На първо място, това е нарушаване на хигиеничните правила. Но също по този начин това деяние може съществено да скапе връзките сред притежателите на дома.

На леглото ще се появи сила, чието наличие ще докара до обстоятелството, че сътрудниците ще стартират да се карат, постоянно ще се сблъскват. В един миг всичко ще отиде прекомерно надалеч, заради което двойката просто ще се раздели.

Да почистете трохите от масата

Особено рисково е да вършиме това на ръка. Да, и премахването им от пода е по-трудно, в сравнение с от масата.

Също по този начин е значимо да запомните, че сходно деяние може да опустоши благосъстоянието на хората, живеещи в къщата, съсипвайки живота им.

Свиркане

Този не изключително прелестен тон може да притегли бедност в къщата на тези, които са ви поканили в него.

Повериато гласи, че злите духове могат да чуят свирката и ще вземат на първо място материалното богатство на живеещите в къщата, като по този метод ще ги създадат небогати.

Всички други дейности могат безвредно да се правят в непозната къща. Те няма да доведат до съдбовни последствия.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР