Да бъде въведено задължение заплатите да бъдат изплащани само по

...
Да бъде въведено задължение заплатите да бъдат изплащани само по
Коментари Харесай

Заплатата само по банка, не на ръка

Да бъде въведено обвързване заплатите да бъдат изплащани единствено по банков път и да се изключи опцията за предоставяне на заплати с пари в брой, желаят работодатели. Това демонстрира анкета, направена измежду огромни компании в страната.

Да бъдат въведени електронни, трудови досиета и болнични, желаеха още работодатели. Дигитализацията на тези документи би премахнала придвижването на хора с хартиени документи сред работодатели и институции и би понижила времето за обработката им.

При болничните листове да вземем за пример, компаниите по-бързо ще получават документите в електронен тип и ще отпадне нуждата заболелите чиновници персонално да ги предават, което е непотребен разход на време и съставлява риск за здравето на хората.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Да бъдат въведени електронни трудови книжки оферират депута...

В същото време цялата информация за работещите ще е доста по-сигурно поддържана и доста по-лесно налична за чиновниците във компаниите и за администрацията.

Премахването на хартиените документи ще понижи разноските на бизнеса за чиновници, които да ги обработват. За да стане това допустимо, са нужни.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР