Д-р Зорница Огнянова се превърна в любим образ на феновете

...
Д-р Зорница Огнянова се превърна в любим образ на феновете
Коментари Харесай

Какво научи Диана Димитрова от Откраднат живот

Д-р Зорница Огнянова се трансформира в обичан облик на почитателите на „ Откраднат живот ”. Тя претърпя разтърсвания, само че и доста позитивни страсти. Как актрисата Диана Димитрова прави оценка пътя на своята героиня?

„ През последните години доктор Огнянова мина през метаморфози, през доста случки, крайни прочувствени положения й се случиха – с помощта на това аз самата се научих да бъда по-търпелива. Аз съм човек на крайностите и при мен всичко е или до край или нищо ”, сподели тя в ефира на Нова.

„ Винаги, когато съм отлагала нещо, даже най-малки ежедневни битови неща, след това съм съжалявала горчиво. Затова е добре да си носим новите облекла, както и 2020 година го сподели – да се любуваме и да изживяваме всеки един миг ”, споделя Димитрова.

Актрисата признава, че се пробва да живее непретенциозно и да не се привързва към материални неща – всяка година тя подарява част от облеклата си или ги изхвърля.

„ При мен има единствено картини, книги, котаракът ми, терариумът на дракона и това е всичко. Колкото по-минималистично, толкоз по-добре за мен ”, декларира Диана.

„ Натрупахме толкоз доста проифесионални, креативен и другарски връзки - това е мотив да се върви с високо вдигната глава. Киното е групово изкуство – то се случва с  силата, желанието, професионализма на всеки един, който взе участие в такава продукция “, показа продуцентът на сериала Евтим Милошев.

Торта, светлини, усмивки и потиснатост бяха част от атмосферата на последния снимачен ден, който върна актьорите към незабравими моменти от историята на сериала.

„ Сега безусловно съм различен човек от момента, в който влязох в този план преди години. Имах опция да изживея толкоз неща, които не биха ми се случили в действителния живот. Финалът е доста прочувствен за всички нас! “, добави Наум Шопов, който изгря за феновете точно с присъединяване си в „ Откраднат живот “.

Историята на сериала се равнява на общо 1119 снимачни дни и 507 епизода.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР