Д-р Димитър Стефанов ще се яви на изборите като независимКметът

...
Д-р Димитър Стефанов ще се яви на изборите като независимКметът
Коментари Харесай

Кметът на Тутракан играе срещу ГЕРБ

Д-р Димитър Стефанов ще се яви на изборите като самостоятелен
Кметът на Тутракан Димитър Стефанов се кандидатира за трети мандат, само че не от ГЕРБ, а като самостоятелен претендент. Това излиза наяве след информация в ОИК - Тутракан, където той е повдигнат от предприемчив комитет, отпред на който е застанал доктор Любомир Бойчев. Това е вторият несретен от ГЕРБ, който ще се яви на изборите като самостоятелен. Първи това свое решение разгласи Георги Славов, доскорошен кмет на Ямбол. За разлика от Ямбол, който не бе подсилен от Борисов, Стефанов се раздели с ГЕРБ преди повече от година. Но до момента обществено не е съобщавал това свое решение, нито до е коментирал.

Четири партии, две обединения и един самостоятелен претендент са се записали за вота за кметския стол в общината:

Политическа партия ГЕРБ, Политическа партия Движение за права и свободи, Политическа партия " ВОЛЯ ", Политическа партия " Подем, Коалиция " Българска социалистическа партия за България ", Коалиция " Движение ЗАЕДНО за смяна ", самостоятелния Димитър Венков Стефанов, повдигнат от предприемчив комитет.

За общински съветници има регистрирани 6 партии и 3 обединения: Политическа партия ГЕРБ, Политическа партия Движение за права и свободи, Политическа партия Съюз на демократичните сили, Политическа партия " ВОЛЯ ", Политическа партия " Подем ", Политическа партия НФСБ, КП " Българска социалистическа партия за България ", Коалиция " Движение ЗАЕДНО за смяна ", Коалиция " АЛТЕРНАТИВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ "

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР