Д-р Антъни Фаучи, директор на Националния институт по алергия и

...
Д-р Антъни Фаучи, директор на Националния институт по алергия и
Коментари Харесай

Антъни Фаучи: САЩ ще ограничат разпространението на Covid-19 до пролетта

Д-р Антъни Фаучи, шеф на Националния институт по алергия и инфекциозни заболявания, сподели в изявление за NBC News, че вирусът Covid-19 и неговите разновидности евентуално ще бъдат сложени под надзор в Съединени американски щати до пролетта на 2022 година, в случай че управляващите се оправят с това тъкмо тази зимата.

Сред факторите, допринасящи за подобряването на обстановката, е, че производителите на ваксини към този момент ще могат да популяризират личните си лекарствени препарати, което не беше законно преди цялостното им утвърждение от страна на Агенцията по храните и медикаментите на Съединени американски щати (FDA), съобщи БНР.

Освен това в този момент повече корпорации, университети и други институции ще наложат имунизацията против Covid-19 в своите институции, уточни още Фаучи.

По-рано във вторник доктор Фаучи изрази убеденост, че в скоро време и имунизациите против ковид на фирмите Moderna и Johnson & Johnson ще получат цялостно утвърждение от FDA, откакто през вчерашния ден лекарствената организация издаде първото публично цялостно утвърждение за Covid имунизацията на Pfizer.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР