Пъбовете ще могат да останат отворени до 1 сутринта в

...
Пъбовете ще могат да останат отворени до 1 сутринта в
Коментари Харесай

Пъбовете могат да работят до 1 сутринта по време на Евро 2024 - ако Англия или Шотландия стигнат до полуфиналите

Пъбовете ще могат да останат отворени до 1 сутринта в дните от мача, в случай че Англия или Шотландия стигнат до полуфиналите на Евро 2024, беше оповестено.

Правителството споделя, че ще смекчи законите за лицензиране, в случай че една или и двете родни народи попаднат във финалната четворка през юли. Последния път в Англия стигна до финала, преди да пропусне дузпи против Италия.

Законодателството ще бъде импортирано в Народното събрание в сряда, до момента в който оптимистично настроените депутати приготвят почвата за още героични дейности от екипа на Гарет Саутгейт. Министърът на вътрешните работи Джеймс Клевърли има право да удължи работното време, с цел да означи събития от „ извънредно национално значение “.

Той сподели: „ През идващите седмици всички ние ще се готвим да подкрепим нашите родни народи в това, което ще бъде натоварено със спорт лято и миг на горделивост за Англия. “ Той продължи: „ Този ​​тласък към бранша на гостоприемството ще разреши на другари, фамилии и общности да се събира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР