D-Link представи три нови mydlink HD Wi-Fi камери, с които

...
D-Link представи три нови mydlink HD Wi-Fi камери, с които
Коментари Харесай

Умният дом става по-сигурен с новите HD Wi-Fi камери от D-Link


D-Link показа три нови mydlink HD Wi-Fi камери, с които сигурността в умния дом става още по-лесна и надеждна. Трите устройства оферират облачна услуга, която резервира всички задействани от тон или придвижване записи през последните 24 часа. Камерите са изцяло съвместими с Alexa и Гугъл Assistant, което значи, че потребителите могат да употребяват гласови команди, с цел да следят домовете си в действително време.

С помощта на приложението mydlink, потребителите могат да следят и пазят домовете си непосредствено от смарт телефона си. Вградените детектори за придвижване и звук изпращат предизвестия за всевъзможни подозрителни действия, засечени в дома през цялото денонощие. Камерите поддържат запис на локалната SD карта или в частен и подсигурен облак.

DCS-8010LH
DCS-8010LH употребява лещи с ъгъл на видимост 120 градуса и 720p HD датчик, с цел да предложи явен взор към помещението без нужда от още устройства. Вградените датчици за нощно виждане дават опция за 24/7 наблюдаване и запис даже в цялостен мрак. Дизайнът на камерата дава опция за лесна конфигурация на ъгъла, под който е сложена, което я прави идеална за монтаж на таван или висока лавица. Wi-Fi връзката отстранява нуждата от окабеляване.

DCS-8300LH
DCS-8300LH има лещи с ъгъл на видимост 137 градуса и може да записва с резолюция до 1080p. Сензорите за тон и придвижване, дружно с нощното виждане, са налични и в този модел, а през приложението mydlink потребителите могат да следят дома си от мобилно устройство в действително време. Записите могат да бъдат съхранявани на SD картата или в частен подсигурен облак.

DCS-8525LH
DCS-8525LH употребява 2-мегапикселов датчик с висока резолюция и разполага с моторизирано двичение по две оси, с цел да даде на потребителите безукорен взор към всяка точка в дадена стая, единствено благодарение на едно устройство. Бързо можете да разгледате по-широки зони или да приближите характерни детайли. Чрез основаването на предварителни настойки за значими зони, потребителите могат доста бързо да получат образен достъп до тях през мобилното си устройство. Камерата разполага със датчици за тон и придвижване, нощно виждане, 4x оптичен зуум, Wi-Fi и интеграция с Alexa и Гугъл Assistant.
Сигурност за всички
С развиването на технологиите умният дом се доближава от ден на ден към потребителите - към този момент имаме задоволително джаджи, които да улеснят всекидневието ни - умни крушки, контакти, термостати, тв приемници и доста други. С новите HD Wi-Fi камери от D-Link потребителите могат да прибавят още един аспект към умния дом, а точно - сигурността.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР