cross.bg/КРОСС/ Русия осъществява модернизация на силите си в Черно море,

...
cross.bg/КРОСС/ Русия осъществява модернизация на силите си в Черно море,
Коментари Харесай

Русия модернизира силите си в Черно море в отговор на НАТО

cross.bg

/КРОСС/ Русия реализира рационализация на силите си в Черно море, отчитайки приближаването на инфраструктурата на НАТО към нейните крайбрежия и пропорционално на действителните потребности по укрепването на сигурността, сподели в изявление за ТАСС съветският заместник-външен министър Александър Грушко.

Той добави, че Русия деликатно следи инфраструктурните планове на алианса, които се реализират в Румъния и България, а също и опитите на страните от НАТО да основат там опорни пунктове и да разположат спомагателни сили. " На всичко това ние ще реагираме съгласно нашите показа за това какво е нужно да се направи, с цел да подсигуряваме надеждно ползите на нашата защита и сигурност, - акцентира съветският посланик. - Не би трябвало да има никакви подозрения, че това ще бъде направено. "

Той уточни също, че НАТО се пробва да демонизира съветската военна интензивност в Черно море. " Ако отчетем цялата картина, там нищо не се е изменило, - сподели Грушко. - Черноморският флот си е там от 200 години, в това число и в интервала, когато Крим беше украински... В качествено отношение нашето военно наличие в Черно море по никакъв начин не се е трансформирало. "

Руският заместник-външен министър изрази очакване, че НАТО ще се въздържи от присъединяване в провокационните дейности на украинските управляващи по отношение на Русия. " Мисля, че се вършат доста политизирани изказвания (за съпровождане от НАТО на украински съдове в Керченския проток). Вярвам, че в НАТО има хора, които са способни реалистично да оценят обстановката и да се въздържат от съучастничество в провокации, които могат да бъдат осъществени от управляващите в Киев ", акцентира Грушко.

Той засегна тази тематика по отношение на изказването на секретаря на украинския Съвет за национална сигурност и защита Александър Турчинов, че Киев договаря с НАТО да се провежда съпровождане на украински кораби при прекосяването им през Керченския пролив.

За това, че НАТО възнамерява ограничения по гарантиране на безвредното прекосяване на украински кораби през Керченския пролив, както и да разшири мащабите на въздушното си разузнаване в региона на Черно море, приказва и непрекъснатата представителка на Съединени американски щати в алианса Кей Бейли Хътчисън, показва ТАСС.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР