COVID-19 е евровирус, това е заявил губернаторът на щата Ню

...
COVID-19 е евровирус, това е заявил губернаторът на щата Ню
Коментари Харесай

Андрю Куомо: Това е евровирус

COVID-19 е евровирус, това е заявил губернаторът на щата Ню Йорк Андрю Куомо, предаде Би Би Си.

Според управника смъртоносната зараза е пристигнала в североизточната част на САЩ от Стария континент. " С тези думи деецът на опозиционната на президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския Демократическа партия е отвърнал на китайската теория на държавния глава ", поясни британската медийна корпорация.

" Докато Ню Йорк и съседните му щати се бореха срещу непознатото заболяване, дошло от Европа, Белият дом се фокусираше върху Китай. С това администрацията на президента на САЩ и самият той изгубиха ценно време са справяне с тежката ситуация ", категоричен е бил губернаторът.

Тръмп и обкръжението му за пореден път показаха своята некомпетентност и безпомощност ", е казал още Куомо на виртуалния конгрес на демократите.

Американският държавен глава още в началото на разпространението на коронавирусната инфекция е започнал да обвинява Китай, че е бил родината на COVID-19 и властите на азиатската държава са допуснали разпространението на заразата в световен мащаб.

Пекин категорично е отричал твърденията на настоящия стопанин на Белия дом.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11550  Нова разновидност на ковид е по-заразна, само че по-малко смъртоносна Нова разновидност на ковид е по-заразна, само че по-малко смъртоносна  Ето какъв брой са излекуваните от COVID-19 в област Кюстендил Ето какъв брой са излекуваните от COVID-19 в област Кюстендил  4748 инфектирани с ковид през последното денонощие в Русия 4748 инфектирани с ковид през последното денонощие в Русия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР