Continental спечели наградата за производител на гуми на годината“ благодарение

...
Continental спечели наградата за производител на гуми на годината“ благодарение
Коментари Харесай

Continental е „производител на гуми на годината“ за 2022 г.

Continental завоюва премията за „ производител на гуми на годината “ с помощта на продължаващия си ангажимент към нововъведения, предопределени да усъвършенстват продуктовите технологии и устойчивостта. Наградите за нововъведения и високи достижения на Tire Technology International бяха връчени по време на ревюто Tire Technology Expo в Хановер.

Continental беше наградена с „ производител на гуми на годината “ от интернационалното браншово списание Tire Technology International (TTI). Наградите на TTI за нововъведения и високи достижения се считат за най-важните в бранша и отличават най-новите разработки и напредъкa в технологиите за гуми от целия свят. Критериите за избор през тази година още веднъж бяха фокусирани върху софтуерните нововъведения за възстановяване на продуктовата сигурност и устойчивостта – като премиите се присъждат от интернационално жури от над 20 публицисти и водещи специалисти от бранша за гуми.

Коментирайки извоюваната премия, Мат Рос – основен редактор на Tire Technology International, показа: „ Производител на гуми на годината обичайно е доста оспорвана категория. Много се веселя, че Continental завоюва тази премия за трети път, изключително на домакински терен. Журито беше впечатлено от редица от достиженията на компанията през последната година, в това число ContiRe.Tex, второто потомство на гумата Extreme E, необятна гама от съдействия в развойната активност – това са единствено някои от техните достижения. Ангажиментът на Continental към нововъведенията и устойчивостта ги прави в действителност заслужен притежател на тази премия. “

Бернд Корте, вицепрезидент „ Платформено развиване и индустриализация “ в Continental Tires, одобри персонално премията и сподели: „ Поласкани сме да получим тазгодишната премия за производител на гуми на годината. Това ни стимулира да продължим по определения от нас път – непрекъснато да влагаме в създаването на нашите гуми и доста да способстваме за безвредната, икономична и екологична подвижност. “

2022 година е третият път, за който Continental печели влиятелната премия „ производител на гуми на годината “ през последните осем години – демонстрирайки своя специфичен ангажимент към водещи на пазара софтуерни нововъведения, в чиято основа са сигурността и устойчивостта. Производителят на първокласни гуми показва потенциала си за нововъведения като показа технологията ContiRe.Tex. Специално създадената технология за по-голяма резистентност беше приведена в индустриална подготвеност единствено за няколко месеца. Тя разрешава на компанията напълно да размени обичайните полиестерни нишки в каркаса на гумите с рециклирани нишки, получени от модифицирани бутилки от PET.

Технологията е доста по-ефективна от други общоприети способи за преправка на бутилки от PET във високоефективни полиестерни нишки. Бутилките, употребявани за технологията, идват само от места без затворен цикъл на преработване. Технологията ContiRe.Tex доближава Continental с още една стъпка към превръщането в най-напредничавата компания за гуми във връзка с екологичната и обществената отговорност.

Continental създава първи по рода си технологии и услуги за устойчива и обвързвана подвижност на хора и техните артикули. Основаният през 1871 година софтуерен тръст предлага безвредни, ефикасни, интелигентни и налични решения за транспортни средства, машини, трафик и превоз. През 2021 година Continental реализира продажби на стойност 33, 8 милиарда евро и понастоящем има повече от 190 000 чиновници в 58 страни и пазари. На 8 октомври 2021 година компанията отбелязва нейната 150-та годишнина.

Подразделението за гуми на групата има 24 обекта за произвеждане и развойна активност в целия свят. Continental е един от водещите производители на гуми с над 57 000 чиновници и осъществени продажби на стойност 11, 8 милиарда евро през 2021 година в това поделение на групата. Continental се подрежда измежду софтуерните водачи в производството на гуми и предлага необятна гама артикули както за пътнически коли, лекотоварни и профилирани транспортни средства, по този начин и за колела и мотоциклети. Чрез непрекъснатите вложения в научноизследователска и развойна активност Continental има огромен принос за безвредната, рентабилна и екологично ефикасна подвижност. Портфолиото на бизнес подразделението за гуми включва услуги за търговци на гуми и за автомобилни паркове, както и цифрови системи за ръководство за гуми.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР