Citroen, изобретателят на ванчето за свободното време и дребен бизнес,

...
Citroen, изобретателят на ванчето за свободното време и дребен бизнес,
Коментари Харесай

Citroen e-Berlingo печели ефективност

Citroen, изобретателят на ванчето за свободното време и малък бизнес, обнови изцяло своя модел Berlingo под мотото: „ Стига по-далеч и коства по-малко “. Новият дизайн, в това число новото лого на марката, съвременна информационно-развлекателна система с безжично огледало на смарт телефона и повече комфорт с помощта на седалките „ Citroen Advanced Comfort “ имат за цел да повдигнат фамилния автомобил на ново равнище.

С WLTP пробег до 345 км, e-Berlingo има 20 % по-голям пробег от предходната версия, съгласно производителя. Благодарение на новата LFP батерия от 50 кВтч (използваем капацитет) и други оптимизации, e-Berlingo може да бъде поръчан от единствено 36 940 евро и по този метод предлага ценово преимущество от 3800 евро в съпоставяне със относително оборудваната предходна версия.

Ванът идва към този момент е по-добре оборудван в равнище „ Плюс “. Стандартно са включени информационно-развлекателната система „ MyCitroen Play “ с 10-инчов сензорен екран и безжична връзка с Apple CarPlay и Android Auto, термопомпа, трифазно 11 кВт бордово зарядно устройство и доста системи за подкрепяне на лидера.

Предницата на новото Berlingo е изцяло модифицирана и в този момент се отличава с новия дизайнерски език на Citroen. Радиаторната решетка и бронята образуват блок с новото овално лого на Citroen в средата. От двете страни на логото раирана черна лента отразява двойния шеврон и свързва логото с новите фарове, които се отличават с новия светлинен автограф на Citroen от три елементи с една отвесна лента и две хоризонтални ленти.

Вътре дизайнът е в допълнение създаден за възстановяване на ергономичността. Изцяло новото арматурно табло акцентира технологията, допълнена от новия 10-инчов централен сензорен екран с висока разграничителна дарба, позициониран оптимално ергономично.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР