Чували ли сте за виртуални огледи на имоти? Тази нова

...
Чували ли сте за виртуални огледи на имоти? Тази нова
Коментари Харесай

Виртуални огледи на имоти – да се доверим ли на новата технология?


Чували ли сте за виртуални огледи на парцели? Тази нова технология несъмнено се радва на огромна известност и доста от евентуалните клиенти я намират за много потребна. Но можете ли да ѝ се доверите изцяло когато вършиме своя избор за покупка на ново жилище? Ще разберете в идващите редове.

Какво съставлява технологията виртуални огледи на парцели?

Виртуалните огледи на парцели за България е относително нова технология, само че в останалите западни страни от Европа и Съединени американски щати това е стандарт. Използването на подобен вид технология в имотнатана промишленост разрешава на клиентите да прегледат мечтан от тях парцел от удобството на своя дом или друга точка на която се намират сега. 

Доста е потребно, изключително в случай че търсите парцел в друг град от този, в който се намирате, или нямате опция да извършите физически оглед.  Така да вземем за пример, може да извършите виртуален оглед на или Бургас, а вие да сте в друго обитаемо място. 

Всъщност виртуалната обиколка на жилището се реализира посредством VR и AR технологии, които считаме, че занапред ще добиват все по-голяма известност у нас. Не е належащо да имате специфични VR очила, с цел да се възползвате от такава разходка. Тя е налична както за мобилно устройство, по този начин и за десктоп версия.

Има ли бъдеще потреблението на подобен вид технология в бранш у нас?

Както казахме, потреблението на сходен вид технология не е толкоз постоянно срещана процедура у нас, макар, че има много компании, които залагат на нововъведенията. Въпреки това, виртуалните огледи ще стават все по-популярни и хората несъмнено ще имат потребност нужда от подобен вид услуга за в бъдеще, заради доста аргументи. С развиването в цифров свят това е изцяло разумна стъпка и в развиването на имотния бизнес.

Достоверни ли са виртуалните огледи на парцели и можем ли да им се доверим?

Виртуалните огледи се реализират посредством VR и AR технологии и показват на клиентите действително по какъв начин наподобява един парцел. Толкова действително, че все едно сте там, тъй като има 360 градусова 3D обиколка. Дори при физическия оглед доста постоянно се случва да се пропусне някой подробност и да се наложи да се прави втори или трети оглед. С виртуалната 3D разходка всичко ви е на разположение и може да се връщате към несъмнено нещо колкото пъти желаете. 

Подобен вид огледи могат да се правят когато и да е на денонощието, а това несъмнено си е огромен плюс за всеки ангажиран човек. Освен това виртуалните огледи дават опция на всеки един консуматор да отсее парцелите, които не съставляват интерес за него. Това несъмнено пести доста време в огледи на жилища, които не са по усета на съответния човек. 

Като умозаключение можем да кажем, че виртуалните огледи на парцели несъмнено пестят време на клиентите, а също така могат да се правят и по всяко едно време на денонощието. Те показват парцела подобен, какъвто е в реалност, с всичките му преимущества и дефекти, които има. 

Възможността да се връщате още веднъж и да разглеждате обектите в елементи, също е голям плюс. Определено можем да кажем, че може изцяло да се доверите на новите технологии, без никакви опасения и си заслужава да търсите сходен вид разгласи. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР