Чуждите туристи няма да могат да посещават Бали до края

...
Чуждите туристи няма да могат да посещават Бали до края
Коментари Харесай

Бали отряза туристите до края на годината

Чуждите туристи няма да могат да посещават Бали до края на 2020 година поради пандемията от новия ковид. Това разгласи шефът на индонезийския остров, с което анулира проекта за отварянето на Бали от идващия месец, оповестява " Франс прес ". 

Прочутата туристическа дестинация отвори още веднъж плажовете, храмовете и други туристически места за жителите си в края на юли и съобщи, че ще разреши на задграничните туристи да се завърнат на 11 септември. 

Но проектът към този момент е анулиран поради паниките по отношение на увеличаващия се брой на инфектираните в Индонезия и поради многото задгранични жители, подлежащи на възбрана за пътешестване в техните страни.

Джакарта също също към момента се въздържа да отстрани възбраната си за непознатите туристи да влизат в Индонезия.

" Ситуацията в Индонезия не е удобна за разрешаване на интернационалните туристи да посещават Индонезия, в това число... Бали ", съобщи шефът на острова в публично писмо.

" Централното държавно управление поддържа проектите на Бали да възвърне туризма посредством отваряне на вратите за интернационалните туристи. Това обаче изисква грижи, здравомислие, да не се бърза и изисква деликатна подготовка ", добави той.

Той не даде нова дата за разрешаване на посещаване на задгранични туристи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР