Чуждестранни студенти мамят Градски транспорт“ – Варна. Случката се разиграла

...
Чуждестранни студенти мамят Градски транспорт“ – Варна. Случката се разиграла
Коментари Харесай

Чужди студенти мамят „Градски транспорт“ – Варна – правят се на ударени, за да не плащат билетче

Чуждестранни студенти мамят „ Градски превоз “ – Варна.
Случката се разиграла тези дни по линия от спирка „ Дубровник “ по посока центъра.
В рейса се качи група студенти от азиатски генезис. Говореха си, даже на по-висок глас от общоприетото, само че очевидно подобен им е манталитета, заразказва индивидът.
На една от идващите спирки се качила контрольорка. Почнала да сканира билетите и картите. Като стигнала до тях, те се създали на ударени, че не схващат какво им се изисква и почнали да си гледат телефоните. След това на британски се заоправдавали, че не схващат по какъв начин да си платят за транспорта.
Намесили се и други пасажери и гратисчиите били свалени от рейса.
Правят се на ударени. Вдигат плещи, че не схващат български език. Ама на машините е изписано и на британски, разказала тя. Контрольорката обяснила, че такива произшествия са чести.
То по този начин и други ще се научат, тъй като лесния път е желан, метафизичен заключи нашия осведомител. Това, съгласно него, обаче е в ущърб на варненци, които постоянно употребяват рейсовете и акуратно закупуват билетчета и карти. Ще е в ущърб, тъй като ще повлече крайник и ще докара до загуби на общинския транспортьор, а той е за всички, обобщава варненецът.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР