Чудя се кое доведе до това в службите на МВР

...
Чудя се кое доведе до това в службите на МВР
Коментари Харесай

Рашков: Кюлчетата деморализираха МВР

" Чудя се кое докара до това в службите на Министерство на вътрешните работи да се появи престъпност. Има безнравственост в структурите от горе до долу и това ще стигне до чиновниците. Когато виждаме кюлчета злато за лека нощ, това се отразява и на морала на кадровия чиновник на Министерство на вътрешните работи ". Това съобщи вътрешният министър Бойко Рашков след среща в ОДМВР-Пловдив.

Главен контрольор Петър Тодоров е новият зам.-директор на ОДМВР-Пловдив. Тодоров имал 30-годишен опит в системата.

" Ръководството на Министерство на вътрешните работи прави оценка случилото се като удар към институцията, което се отразява на имиджа на всички чиновници. Това е резултат от упорита и сполучлива издирвателна интервенция. Няма престъпност с или без пагони - в съответния случай тя е от нарушители с пагони и без пагони, не сме сигурни какъв е мащабът, приветствам сътрудниците ", сподели Рашков.

По отношение на отстранения началник на трето районно управление (на МВР) в Пловдив, Рашков акцентира: „ С господин Рогачев няма прогрес, тъй като той се намира в болница в Пловдив. Вчера установихме контакт, той е на болнично легло. Затова не можем да подхващаме дейности за неговото уволняване и наказване “, сподели още той.

Останалите арестувани служители на реда имат ограничения за задържане до 72 часа, стана ясно още от брифинга.

Рашков уточни, че огромните служби, като Столична дирекция на вътрешните работи, не могат да бъдат обезглавени и имат потребност от управления, по тази причина е поставил за началник досегашният заместник-директор Антон Златанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР