Чудото на турнира Лига Европа Севиля продължава!Испанският тим спечели за

...
Чудото на турнира Лига Европа Севиля продължава!Испанският тим спечели за
Коментари Харесай

Чудо! Седми трофей в Европа за Севиля

Чудото на шампионата Лига Европа Севиля продължава!

Испанският отбор завоюва за седми път този шампионат, откакто в Будапеща се наложи над Рома след осъществяване на дузпи. В постоянното време и продълженията резултатът бе 1:1. И още нещо - четири финала бяха взети от Севиля, откакто хитрият отбор изоставаше в резултата!
-->
Трибуните на супермодерния стадион " Пушкаш Арена " в Будапеща бяха претъпкани с 67 хиляди фенове, като агитките на двата отбора демонстрираха своите хореографии за финала.

Дибала откри за " вълците " в 35-ата минута, а в 55-ата съотборникът му Манчини си означи автогол в интерес на съперника.

В 67-ата минута " джалоросите " насмалко не възвърнаха своя задатък, само че Буну мазета удар на Ейбръхам.

В 75-та минута Окампос влезе в наказателното поле на Рома и падна, а съдията Антъни Тейлър отсъди дузпа за Севиля. Но повторенията ясно демонстрираха, че Ибанес играе с топката, преди нападателят да падне. След обзор на монитора, британският рефер анулира решението.

Седем минути по-късно и Рома изиска дузпа, за игра с ръка в наказателното поле, само че ВАР даже не прегледа обстановката.

И ужасно избавяне на Ясин Буну в края, запазило Севиля в играта, след удар на Белоти от близко.Финалът влезе в продължения.

Още 30 минути, в които резултатът не бе изменен. Дузпи!

Там Кралят на Лига Европа бе безапелационен - 4:1 и седма купа на Лига Европа!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР