Чудо се случва в живота на 50-годишнана Дарина Костадинова от

...
Чудо се случва в живота на 50-годишнана Дарина Костадинова от
Коментари Харесай

50-годишна жена от Поморие: „Дядо Добри ме спаси. Бях изпаднала в немощ, прикована на легло и дори не можех да стана“

Чудо се случва в живота на 50-годишнана Дарина Костадинова от Поморие, която твърди, че е била в отпадналост, сред живота и гибелта, а Дядо Добри я е изцелил от отвъдното няколко дни откакто ни напусна на 13 февруари 2018 година
„ Дядо Добри ме избави! Бях изпаднала в отпадналост, прикована на легло и даже не можех да стана.
Обърнах се към него с молитвата: „ Дядо Добри, моли Бога за моето здраве “, и напълно скоро станах, почувствах облекчение и оздравях “, споделя вярващата.
За пръв път тя се срещнала очи в очи със светеца от Байлово преди няколко години, когато майка ѝ издъхнала.

Няколко месеца по-късно пристигнала до София, с цел да изкаже персонално своята признателност към медиците, които до последно се грижели родителката ѝ.
После решила да мине през храм-паметника „ Св. Александър Невски “, с цел да възпламени свещ и да се поклони пред чудотворната икона на Богородица.
Там срещнала Дядо Добри за първи път,
който ѝ дал кураж и ѝ разказал хубави неща за вярата в Бог.
След гибелта му тя мощно се натъжила, само че не съумяла да пристигна да му се поклони персонално на панахидата му. По нейна самодейност обаче била отслужена работа в негова памет в поморийския манастир „ Св. Георги Победоносец “.

Наскоро обаче тя хванала влака от Варна и пристигнала до София, с цел да влезе за пръв път в схлупената къщичка на Дядо Добри, където той живя в последните 20 години. „ Посещението ме зареди с невероятна сила.
Щастлива съм, че съумях да се докосна до това свято място “, споделя Дарина, която е решила да се посвети на вярата, тъй като не е омъжена и няма наследници.
Вярата е велико нещо, тъй като в действителност може да прави чудеса. Пожелаваме доста здраве на вярващата Дарина и дано постоянно с обич и почитание помним Дядо Добри.
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР