Чудиш се защо през деня си изтощен, неработоспособен и с

...
Чудиш се защо през деня си изтощен, неработоспособен и с
Коментари Харесай

За да не ставаш повече от два пъти през нощта

Чудиш се за какво денем си отпаднал, инвалид и с изразителна унесеност към обяд? До 1-2 позива за уриниране през нощта се приема за обикновено. При увеличение на броя им уролозите предлагат обзор на простатата. Свързаното с възрастта увеличение на размера й води до зачестяване и на нощните ставания. Мъжът не си доспива, а денем е нервозен и с намалена интензивност. Освен това, под натиска на уголемената простата се понижава проходимостта на пикочния канал (уретрата) и уринирането се затруднява. В тежките случаи е даже на капки. Критичен миг е острата задръжка на урината, когато се постанова слагане на непрекъснат катетър, който като се изключи че е неуместен, „ отваря вратата “ за инфекции и в допълнение възпалява жлезата. С намесата на експерт на ЛЕЙЗЪР МЕД уринарните проблеми могат да бъдат овладени навреме.

ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА в. Скринингът включва трите най-информативни проучвания за положението на жлезата: премерване на размера на простатата, премерване на остатъчна урина и туморен маркер ПСА. Въз основа на резултатите от тях урологът назначава подобаващата терапия съгласно самостоятелното положение на мъжа. 
-->
Ако се постанова интервенция, с Тулиум 200 вата е оптимално щадящият способ за справяне с казуса с впечатляващи следоперативни резултати. е четвърто, най-ново, потомство в софтуерно отношение и е с водещи индикатори за мощ и точност. Само 0,2 мм е проникването в тъканта, което дава опция на хирурга да изпари простатата до капсулата и оптимално да освободи пътя на урината. Големината на простатата към този момент няма никакво значение – с помощта на 200-ватовата мощ се изпаряват всевъзможни размери по анемичен и нетравматичен метод, при кратко оперативно време. След интервенцията струята още веднъж е мощна и непрекъсваща, а при разполагаем непрекъснат катетър, се отстранява дефинитивно.

В се организира ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА с включени: консултация с уролог, премерване на размера, премерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

В Лейзър Мед – София резултатът от ПСА е подготвен преди прегледа.

4 филиала в България и Сърбия. Най-голям опит в лазерната хирургия на простатата. Първокласна техника.

тел. 02 4 760 760моб. 089 952 11 01                                         

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД:

НОВО

отстраняват болки и схващания трайно

Методът бързо и неоперативно отстранява болки без значение от степента и местоположението им. С термина shockwave (ударна вълна) се отбелязват механичните импулси, които при постигане до  тъканите се усещат като вълна. Въздействието им провокира локално загряване и ускорява притока на кръв, което подкрепя пълноценното хранене на тъканите, техния метаболизъм и регенерация.  След процедурата се освобождават биохимични субстанции в организма, които подкрепят естествените му оздравителни процеси.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР