Чудили ли сте се дали мъжът, когото харесвате е добър

...
Чудили ли сте се дали мъжът, когото харесвате е добър
Коментари Харесай

Признаци, че той не е добър любовник

Чудили ли сте се дали мъжът, който харесвате е добър ухажор?Всички тези признаци за прочувствено недостъпни мъже, токсични мъже, играчи и други, само че какво да кажем за тяхното показване в леглото?

Почти сме сигурни, че живеем в съвременни времена, в които тези неща сигурно към този момент не са табу и даже не е нужно да наблягам значимостта на половия акт, когато става дума както за мъже, по този начин и за дами.

Единствената разлика е, че някои мъже са много лесни за облекчаване в леглото, тъй като единственото нещо, което дамата би трябвало да направи, е да се съблече сама.

Но когато става въпрос за облекчаване на дамите, нещата не са толкоз елементарни.

 infomax-logo-50-15-HW  

Признаци, че той не е добър ухажор

Отнема му цяла безкрайност, с цел да направи ход

 ухажор Признаци, че той не е добър ухажор фотография: pinterest

Откакто започнахте да се срещате, той се нуждаеше от доста време, с цел да стартира да прави ходове против вас, макар че му давахте ясни сигнали, че се интересувате и обстановката не се е трансформирала до момента.Независимо дали се държи за ръце с вас, целува ви и други сходни, той постоянно лишава цяла безкрайност, с цел да направи ход и възможностите са, че ще повтори същите сюжети и в спалнята. Ако той прави тези неща за вас, значи е добър ухажор.

Той заобикаля зрителния контакт

 ухажор Признаци, че той не е добър ухажор фотография: pinterest

Той има ли проблеми да ви гледа в очите, когато приказва с вас или когато говорите с него?
Ако той заобикаля зрителния контакт, това значи, че има проблеми с увереността и не е добър ухажор.

По-точно, той не е задоволително убеден, с цел да гледа в очите по време на диалог, камо ли да прави нещо по-интимно, когато става въпрос за спалнята.

И няма нищо по-лошо от това да си интимна с човек, който няма визия какво прави или дали въобще ще го направи.

Има твърда походка

(Да, даже методът, по който върви има нещо общо с представянето му в леглото).

Ако вашият човек има твърда походка, това значи, че той не се усеща добре с тялото си, което е равно на това да не е толкоз добър ухажор.

Но, в противен случай, в случай че има ритмична походка, това значи, че ще бъде страховит в леглото, тъй като управлява тялото си и явно се усеща убеден.

Той се хвали със своите „ умения “ в спалнята

 ухажор Признаци, че той не е добър ухажор фотография: pinterest

Не забравяйте, че тези, които в действителност имат с какво да се похвалят, не биха почувствали потребност да го вършат.

Ако той в никакъв случай не пропуща опцията да ви каже какъв брой необикновен е в леглото, знайте, че това евентуално въобще не е добър ухажор.

Той просто ви продава неистини от неустановеност с вярата, че ще му повярвате.

Той не желае да опита нищо ново

 ухажор Признаци, че той не е добър ухажор фотография: pinterest

Ако човек не желае да разшири хоризонтите си и да опита нещо ново с вас, това значи, че той въобще не е авантюрист и добър ухажор.

С други думи, той е отегчителен като дяволите и ще бъде същият в спалнята.

Правенето на обич с някого значи да подправите нещата, да опитате нещо ново и да се насладите на откриването на нови чувства.

Ако той не желае да направи нищо от това, тогава знаете, че евентуално е в действителност неприятен в леглото.

Прекалено свенлив е

Ако индивидът, с който се срещате мъчно може да ви огледа в очите, без да се изчерви, това може да е знак, че той е прекомерно свенлив и не е добър ухажор. Можете да намирате това за много симпатично първоначално, само че в случай че той остане свенлив на втората среща и даже по-късно, може да е време да потърсите някой малко по-смел. Наистина ли желаете да прекарате цялото си време в образование? Ако би трябвало да сме почтени, малко свенливост може да бъде секси, само че от време на време може би вие просто желаете мъж, който да поеме отговорността и да ви превземе! Ето за какво, той би трябвало да бъде мощен, убеден и даже малко „ рисков “.

Той елементарно се разсейва

Мисля, че няма нищо по-лошо, което може да се случи в спалнята от това да забележиш, че индивидът ти мисли за нещо друго, вместо за това, което се случва сега.

Нищо по-лошо от това да видиш своя човек е да вземем за пример да се чудиш за резултатите от последния футболен мач или нещо още по-тривиално, до момента в който ти си над него и прави всичко.Ако той елементарно се разсейва, е, тогава е евентуално това да се случи. Това са признаци, че той не е добър ухажор.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР