Чрез новия метод се постигат впечатляващи резултати само за 120

...
Чрез новия метод се постигат впечатляващи резултати само за 120
Коментари Харесай

Българската дентална клиника „Да Винчи Клиник“ провежда иновативно лечение с брекети

Чрез новия способ се реализират впечатляващи резултати единствено за 120 дни

 
-->
Българската дентална клиника „ Да Винчи Клиник “ вкара новаторски способ за лекуване с брекети, който дава впечатляващи резултати единствено за 120 дни. Той употребява модерни технологии, които разрешават зъбите да се подравняват по-бързо и дейно, намалявайки дискомфорта за пациентите. Резултатът е постигането на красива усмивка за по-кратко време и с доста по-малко стеснение.

„ Този нов способ съставлява същинска гражданска война в региона на ортодонтията. Възможността да предложим на нашите пациенти по-бързи и ефикасни резултати освен усъвършенства тяхното качество на живот, а отбелязва и огромен прогрес в денталната медицина ” – споделя Емил Калинчев, изпълнителен шеф на " ".

Новият способ за промяна на зъбите акцентира дълготрайния ангажимент на лечебното заведение за потребление на нововъведения в името на по-доброто и по-качествено лекуване. Клиниката предлага затворен цикъл от стоматологични услуги, включващ всички стадии от консервативното, протетичното, ортодонтското и имплантологичното лекуване. През годините екипът е въвел в работата си редица нови технологии и модели, като всички те се употребяват с мисъл за комфорта на клиента и повишение качеството на услугите на клиниката.

„ Нашата задача е постоянно да предлагаме най-хубавите и най-ефективни способи на лекуване за нашите пациенти “ – показва още Емил Калинчев. За задачата клиниката възприема  цялостен метод, съчетавайки обичайни способи с най-новите технологии в региона на стоматологията, а екипът се образова непрестанно, повишавайки своята подготовка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР