Човещината, възпитанието и доброто отношение са важни за всеки един

...
Човещината, възпитанието и доброто отношение са важни за всеки един
Коментари Харесай

Джентълменско поведение: Джино помогнал на три жени, които закъсали на пътя

Човещината, възпитанието и положителното отношение са значими за всеки един от нас, без значение къде сме родени, с каков се занимаваме и имаме ли финансови благоприятни условия. Риалити звездата Джино Бианкалана потвърди за следващ път точно това и най-много, че човек в потребност се познава.  Оказва се, че преди седмица той е оказал помощ на пътя три дами, които спукали гума и се чудели по какъв начин да я сменят. Джино се показал като същински джентълмен и освен оказал помощ на дамите, само че и ги почерпил в своето заведение.

Инцидентът със спуканата гума станал пред столична болница, покрай заведението, което Джино отвори преди 2 години. Трите дами били на рандеву при собствен непосредствен в здравното заведение, пишат от " Уикенд ". На излизане те забелязали, че гумата на колата им е спаднала и не могат да тръгнат. Това бил същински смут за тях, тъй като не знаели по какъв начин да я сменят, а към тях минавали доста мъже, само че никой не си предложил услугите да им помогне.

Виж още:

Жената, която се споделя Милена, даже не забелязала по кое време звездата от " Биг Брадър " се е насочил към нея и околните ѝ. Той обаче видял, че трите девойки са в неволя и незабавно се поинтересувал какво се е случило. Като схванал, че би трябвало да се сменя гума, отсякъл: " Аз ще я оправя! ". Било кално, а той бил добре облечен и носел скъпи маратонки, а трите дами го помолили да не се занимава с тази работа, обяснявайки, че все някак ще се оправят с казуса. Джино обаче настоял да им помогне, взел принадлежности и се заел да сменя гумата. А на собственичките на автомобила споделил да отидат в заведението му и да си поръчат нещо, до момента в който го чакат.

След като сменил гумата, Джино се приъсединил към дамите и се държал доста благо с тях. С него била и половинката му – Кристина. " Много хубаво и прелестно момиче! Накрая пристигна и майка му. Донесе ни домакински кекс, с цел да ни почерпи ", описаха още очарованите дами. Когато решили да си потеглят, поискали сметката от сервитьора, който ги обслужил в заведението. Но Джино и фамилията му не им разрешили да я платят. " Бяхме извънредно прелестно сюрпризирани! Никога не сме очаквали сходно отношение от толкоз известни хора! ". Те се обърнали към своите домакини с огромни благодарности, а поуката от историята е, че всички сме хора и би трябвало да си оказваме помощ взаимно.

Виж още: Честито! Меган Маркъл роди момиченце, кръстиха я на кралица Елизабет и на баба ѝ Даяна

Изображение: https://www.instagram.com/gino_biancalana/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР