Човекът от Министерството на отбраната, който е направил грешка си

...
Човекът от Министерството на отбраната, който е направил грешка си
Коментари Харесай

Премиерът Денков: Не е работа на министър Тагарев да изпраща покани, виновният за това си подаде оставката

" Човекът от Министерството на защитата, който е направил неточност си призна грешката и подаде оставка. Не е работа на министър Тагарев да изпраща предложения. Опити за политически офанзиви постоянно ще има ". Това сподели пред публицисти министър председателят Николай Денков. Политическата офанзива против министър Тагарев няма нищо общо съответната неточност, която е направил специалистът от министерството по отношение на проблема за поканите към депутати на обичайния водосвет на бойните флагове на Богоявление. 
 
По думите му България е направила значими крачки през предходната година за рационализация на армията и " министър Тагарев има доста основна позитивна роля за реализацията на тези крачки ".
 
Денков посети държавната болница " Д-р Стамен Илиев " в Монтана и даде обещание поддръжка за децата и учениците. Той прегледа отделенията по акушерство и гинекология, и по неонатология, видя първото бебе в града за годината Александра и съобщи, че държавното управление ще продължи целенасочената си поддръжка за бебетата и децата.
 
" Вече започнахме с безплатните детски ясли и градини в бюджетите за 2023-та и 2024 година, през идващите години тази политика ще се постанова и ще отделяме от ден на ден средства за децата и учениците, което е изключително нужно за Северозападна България ", сподели министър председателят.
 
Денков заяви, че болничното заведение в Монтана е получила 160 хиляди лв. за подготовка за създаване на хеликоптерна площадка за превозване на тежко заболели. По думите му в идващите месеци, до една година, площадката би трябвало да бъде построена.
 
" В страната са обособени шест бази за хеликоптери, от които на всяко едно място, на което стане злополука или друго злополучие, ще може да дойде хеликоптер, да вземе ранените и да ги транспортират до най-близката болница ", добави министър председателят.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР